Katia Designers Awards 3: jouw ontwerp in ons magazine!

Wil jij jouw ontwerp terugzien in ons Katia Magazine Dames? Doe dan mee aan onze derde Katia Designers Awards! Hier krijg je de gelegenheid jouw haak- en breikunsten met de wereld te delen. In deze derde Katia Designers Awards draait het om gehaakte en gebreide accessoires. Je kan meedoen in de volgende twee categorieën: accessoires haken en accessoires breien. Kan je niet kiezen tussen deze twee? Stuur dan gerust meerdere mutsen, sjaals, omslagdoeken, ponchos, handschoenen of tassen in voor beide categorieën. Er is geen limiet, dus je kan al je favoriete ontwerpen inzenden. Het maakt niet uit of jouw inzending voor beginners of gevorderden is: alles is welkom.

Katia Designers Awards - stuur je ontwerp in 5

2 vereisten

Om mee te kunnen doen aan de derde Katia Designers Awards moet je voldoen aan de volgende twee criteria:

 1. Gemaakt door jou. Het patroon moet jouw ontwerp en eigendom zijn.
 2. Gemaakt met Katia. Het ontwerp moet met een van de volgende garens gemaakt zijn: AztecaAzteca DegradéAzteca MilrayasInca IceIngenuaLove WoolMaxi MerinoMerino AranMerino FlaméMerino ShetlandMerino TweedMerino-SedaVelour en/of Tout de Suite. Er zijn geen eisen met betrekking tot kleurgebruik.
 3. Katia Designers Awards - stuur je ontwerp in2

Katia Designers Awards prijzen

 • Als jouw design wint, publiceren we het in onze Herfst/Winter 2019 – 2020 magazine. Dit magazine is beschikbaar in 6 talen: Spaans-Engels, Frans-Nederlands en Duits-Italiaans. Daarbij vermelden wij jouw naam, blog en Instagram (wanneer je dit hebt).
 • De winnende haak- en breipatronen zullen gepromoot worden op onze website als downloadbare PDF. Daarnaast wordt er een blogpost gepubliceerd over de winnende designs en wordt het gepromoot op FacebookInstagramTwitterPinterest..
 • Tot slot mag je een prijzenpakket van Katia producten samenstellen ter waarde van €100. Denk aan garens, haak- en breinaalden, tijdschriften.. Jij kiest!

Katia Designers Awards - stuur je ontwerp in1

2 categorieën, 3 winnaars

Je leest het goed! In deze derde editie zullen er drie winnaars zijn. Het Katia team selecteert twee ontwerpen en het derde ontwerp wordt bepaald door onze volgers van de Katia Yarns & Fabrics Facebookpagina. Houd onze Facebookpagina in de gaten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jacket made with #KatiaAztecaMilrayas and #KatiaMaxiMerino and designed by Elena Rodríguez @elena_r_f , winner of the first Katia Designers Awards. ❤️ Este fue el modelo presentado por Elena Rodríguez y ganador del primer Katia Designers Awards: una chaqueta que combina punto bobo y #grannysquares. ❤️ Le modèle gagnant de la première édition a été publié dans notre revue #KatiaEasyKnits. ❤️ PATTERN available in Easy Knits magazine and free downloadable on www.katia.com ❤️ #katiayarns #knittersgonnaknit #knitwear #weloveknitting #knittingdesigner #yarnshop #yarnstagram #yarnlove #uncinettomania #crochetwithlove #knitweardesign #lovecrochet #Häkelnisttoll #häkelliebe #virkattu #hakenisleuk

Een bericht gedeeld door Katia Yarns & Fabrics (@katiayarns) op

Doe mee!

Stuur ons voor 17 december 2018 een email naar social@katia.com. Vermeld daarbij in het onderwerp aan welke categorie je meedoet: brei accessoire of haak accessoire. Vertel ons wat meer over jezelf, het ontwerp, de inspiratie achter het ontwerp, de steken die je gebruikt, hoeveel garen je nodig had, de kleurnummers en alles waarvan je denkt dat het relevant is. Voeg 2 of 3 foto’s toe van de best mogelijke kwaliteit. We raden je aan de foto’s te maken met daglicht en focus op de details die het ontwerp speciaal maken. Een goede foto helpt het Katia Team een goede indruk te krijgen van jouw ontwerp.

Opmerking: het is niet verplicht het patroon mee te sturen bij je inzending. We hebben je patroon alleen nodig als jouw ontwerp een van de winnende ontwerpen is.

Katia Designers Awards - stuur je ontwerp in4

Voorwaarden

 • Het ontwerp team van Fil Katia S.A. selecteert de genomineerde en winnende patronen in elke categorie. De namen van de genomineerden en winnaars worden op 21 december 2018 in een blogpost bekend gemaakt en gedeeld op de sociale netwerken van Katia. De winnaars ontvangen voor de tijd een mail.
 • Het Design Team zal de gemaakte accessoire nodig hebben om te testen en foto’s te laten maken door een fotograaf. Katia regelt het ophalen en verzenden per koerier. Na de tijd sturen we het item terug naar de maker.
 • De winnende ontwerpers geven toestemming aan Katia voor het publiceren van de patronen in ons tijdschrift Katia Woman Autumn Winter 19/20.
 • Ontwerpers gaan akkoord om geen afbeeldingen van het ontwerp en het patroon te verspreiden vóór de publicatie van ons nieuwe tijdschrift.
 • Fil Katia S.A. heeft het recht om deelnemingen te annuleren indien niet voldaan is aan de eisen. Als het Ontwerp Team van Katia dit nodig zou achten, kan de wedstrijd (of één van de categorieën) nietig worden verklaard.
 • Tot slot, deelname aan de Katia Designers Awards 3 impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden.

Finalisten en winnaars 21/12/2018

1 | Winnaar gebreide accessoires. Gefeliciteerd Ana Pereira! Jij bent de winnaar van onze Katia Designers Awards 3 in de categorie gebreide accessoires!

2 | Winnaar gehaakte accessoires. Gefeliciteerd Mely Raya!Jij bent de winnaar van onze Katia Designers Awards 3 in de categorie gehaakte accessoires!

Katia-Designers-Awards-winnaressen

3 | Finalisten: Harper Hook, María Huedo, Andrea Escobedo, Fibre & Folk, Vanesa Roncero, Chic-Vic and ByMartaSebastian.

Stem op jouw favoriet!

Wiens ontwerp vind jij het mooist? Doe mee en stem op je favoriete design op Facebook! De finalist met de meeste stemmen wint een felbegeerde plek in ons magazine.

Katia Designers Awards - finalisten