Rosa vest met ruches, een breipatroon ontworpen door Mauricette voor Premium Designers

8 september, 2020

Een jaar geleden ontwierp Caroline de Mauricette een Berber-kussen voor je woning. Tegenwoordig maakt ze deel uit van de Katia Premium Designers. Haar nieuwe ontwerp is het Rosa vest, een patroon dat van beneden naar boven wordt gebreid. Het patroon is beschikbaar in maat S t/m L. Voor dit vest heeft Mauricette gekozen voor Katia Ultralight Merino, een zeer lichtgewicht Extrafine Merinowol met een volumineuze sponzigheid en zachtheid gecreëerd door nieuwe technologische innovatie. Lees gauw verder voor meer informatie over het Rosa vest breipatroon. 

Rosa Vest breipatroon door @Mauricette.c - Katia Premium Designers

Premium Design van @mauricette.c

“Mijn naam is Caroline en ik woon in Lille, het noorden van Frankrijk. Ik brei sinds mijn 5e dankzij mijn oma aan mijn moeders kant: Mauricette. Ze leerde mij sjaals breien van restjes garen. Je kan je vast voorstellen hoe de resultaten waren. Sinds 2017 creëer ik mijn eigen haak- en breipatronen onder de naam Mauricette C. Dit is trouwens ook mijn tweede naam en daardoor voel ik een speciale band met mijn oma. Ik heb verschillende collecties gemaakt met de steun van Katia en momenteel ook nieuwe projecten in de maak. Vandaag laat ik jullie het Rosa vest zien, een leuk vestje met ruches. Als je op de hoogte wil blijven van mijn nieuwe ontwerpen, bezoek dan mijn Instagram.”

Rosa Vest breipatroon door @Mauricette.c - Katia Premium Designers

Rosa Vest breipatroon

Het Rosa vest is een patroon dat van beneden naar boven wordt gebreid met Katia Ultralight Merino, een mooi garen uit de Concept by Katia collectie. Twee sierlijke ruches en subtiele lijnen van opengewerkte steken accentueren de schouders. Rosa is een vest om over een simpel shirtje of jurkje te dragen. Dit is zonder twijfel een licht en zacht kledingstuk, ideaal om een ​​aangename temperatuur te behouden. Deel foto´s van je Rosa Vest met de hashtags #madewithkatia, #mauricettec en #GiletRosa.

Rosa Vest breipatroon door @Mauricette.c - Katia Premium Designers

Premium Designers

Bij Katia ontwerpen we al tientallen jaren haak- en breipatronen. Sinds een aantal jaar werken wij samen met getalenteerde ontwerpers uit heel Europa. Ontdek unieke ontwerpen en exclusieve patronen van onze Premium Designers en leer meer over wat deze creatieve geesten inspireert op onze blog

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Héléna Bécret (@helenabecret) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alexandra Giendaj-viala (@alexaviala) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PitchouNess (@pitchouness21) op