Gehaakte mok warmers van Lalala Toys: proost deze Halloween met Dracula, Frankenstein, Mummie en Pompoen

Monsters, spinnenwebben, skeletten … de voorbereidingen voor de engste nacht van het jaar zijn begonnen! Daarom delen we vandaag 4 gehaakte mok warmers ontworpen door Mariale van Lalala Toys. Schenk drankjes en brouwsels in deze mokken vermomd als Dracula, Pompoen, Mummie of Frankenstein. Het zijn eenvoudige haakpatronen gemaakt met vasten: perfect voor beginners. Veel plezier met het maken van een griezelige gehaakte mok warmer in de favoriete personages van jou en je kind!

Gehaakte mok warmers voor halloween

Gehaakte mok warmer

Dit project is voor beginners en iedereen kan het proberen. Ook kinderen raden we aan dit eenvoudige en leuke patroon te haken. Voor dit project heb je nodig: 5 bollen Katia Canada, haaknaald 5mm, een stopnaald en mokken. En natuurlijk een portie dapperheid, zodat je niet bang wordt tijdens het haken!

Gehaakte mokken - halloween

Uitleg universeel patroon

Hieronder vind je een universeel haakpatroon met symbolen en diagrammen. Dit houdt in dat het patroon geen lange teksten of afkortingen bevat. Elk symbool staat voor een bepaalde haaksteek of techniek die in 6 talen beschikbaar is: Spaans, Engels, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans. 

Alle tabellen met twee kolommen tonen een gedeelte van het haakpatroon. Boven de tabellen vind je pijlen die aangeven of je in rijen of rondes haakt.

Ook geven we het aantal rijen of rondes aan, de kleur die je nodig hebt en het aantal steken dat je moet werken. Aan de hand van illustraties of tekeningen leggen we uit hoe je de afwerking doet, zoals het vastnaaien van de randen en het borduren van het gezicht. 

Frankenstein

Gehaakte mok warmer - halloween frankenstein

Pompoen

Gehaakte mok warmer - halloween pompoen

Mummie

Gehaakte mok warmer - halloween mummie

Dracula

Halloween mok - dracula

Feedback universele patronen

Wij zijn benieuwd: wat vind je van onze universele instructies? Vond je het eenvoudig, of heb je juist vragen? Deel je ervaringen hieronder in de reacties!