Oasis Mandala CAL 2020: haak mee en creëer een prachtige babydeken met Katia Basic Merino!

De Oasis Mandala CAL 2020 is een project dat is ontworpen om te genieten, leren en delen met andere haakfanaten over heel de wereld. In onze speciale Facebookgroep Crochet-along Katia delen we dit exclusieve haakpatroon geheel gratis. Enthousiast geworden? Word lid van onze Facebookgroep en doe mee!

Katia Oasis Mandala CAL 2020 - gratis haakpatroon

Babydeken ontworpen door @bykaterinacrochet

De Oasis Mandala CAL 2020 is ontworpen door Catalina van @bykaterinacrochet. “Ik heb de Oasis Mandala-deken ontworpen met de nieuwe kleuren van Katia Basic Merino. Dit is een patroon voor gevorderden, maar ik moedig elke ervaren beginner aan om het te proberen. Het valt reuze mee en het resultaat zal je verrassen! De Oasis Mandala CAL 2020 is het soort project waarbij je je elke ronde voldaan voelt. Beleef het ongelooflijke gevoel van iets spectaculairs creëren met je eigen handen!”

Katia Oasis Mandala CAL 2020 - gratis haakpatroon

Exclusieve kleuren beschikbaar als kit

De Oasis Mandala CAL 2020 kit is met zorg samengesteld door AMPANS, een instelling die mensen met een verstandelijke beperking of kwetsbare situatie ondersteunt. De kit is beschikbaar vanaf maart en bevat alle garens die je nodig hebt. De kit zal beschikbaar zijn in de Katia Winkels en online via de KatiaShop. Vergeet niet om lid te worden van onze Facebookgroep Crochet-along Katia waar we gezamenlijk in de maand april de deken gaan haken. Doe mee en deel je liefde voor haken!

Katia Oasis Mandala CAL 2020 - gratis haakpatroon

Wat is een CAL?

Tijdens een Crochet-Along (CAL) haak je samen met een groep mensen hetzelfde haakpatroon gedurende een bepaalde periode. In onze Facebookgroep Crochet-along Katia brengen we haaksters samen die allemaal hun eigen Mandala Oasis deken gaan maken. Gedurende 4 weken wordt er elke week een deel van het patroon gepubliceerd. Via de Facebookgroep kan je vragen stellen over het patroon, foto’s delen en inspiratie opdoen. Een leuke en gezellige manier om je passie voor haken te delen met andere haaksters over heel de wereld!

Verloting onder deelnemers

Aan het einde van de CAL organiseren we een giveaway onder de deelnemers die hun Mandala Oasis met de kleurrijke Katia kit hebben gemaakt. De prijs? 3 Katia-wolpakketten voor de volgende CAL. Om mee te doen hoef je alleen maar een foto van je deken in de groep te delen. Je doet dan automatisch mee met de loterij. 

Oasis Mandala CAL FAQs

  • Wie is de ontwerper? Catalina van @bykaterinacrochet
  • Wanneer begint de CAL? Eerste week april
  • Hoe lang duurt de CAL? 4 weken: elke week wordt een deel van het patroon gepubliceerd.
  • Wat zit er in de kit? De kit bevat 8 bollen Katia Basic Merino in nieuwe en exclusieve kleuren.
  • Waar is de kit beschikbaar? De kit is vanaf begin maart verkrijgbaar in Katia Winkels en online via de KatiaShop.
  • Waar vind ik het patroon? Het haakpatroon zal gedurende april gratis beschikbaar zijn in onze Facebookgroep Crochet-along Katia.

Word lid en doe mee!