3 nieuwe Katia Workshops om te leren hoe je een babydekentje haakt, een T-shirt met capuchon breit en een kindertopje naait

Goed nieuws! Er komen 3 nieuwe workshops in de Katia winkels! Bezoek je lokale wol- of stoffenwinkel en doe mee aan 1 van de 3 interessante projecten voor dames, kinderen en baby’s. Het maakt niet uit wat je niveau is, deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Leer hoe je een babydeken haakt, top met capuchon breit of een kindertopje naait. Ontdek nieuwe steken en technieken terwijl je professioneel advies krijgt van de winkeleigenaren. Geniet van een volledig handgemaakte ervaring met de Katia Workshops in de winkels! Neem contact op met je lokale Katia winkel voor vragen over tijden en beschikbaarheid van de workshops.

Leer haken, breien en naaien met de nieuwe Workshops in lokale wolwinkels en stoffenwinkels

Katia workshops is wol- en stoffenwinkels 

Wat zijn de drie nieuwe workshops? 

Leer haken, breien en naaien met Katia

Haakworkshop

Gehaakte babydeken met Katia United Cotton 
Niveau: Makkelijk. Deze haakworkshop is het perfecte cadeau voor aanstaande vaders, moeders, ooms, tantes, oma’s, opa’s… Dit kleurrijke babydekentje is een bijzonder cadeau voor het nieuwste lid van de familie!

Leer haken, breien en naaien.

Breiworkshop

Gebreide top met capuchon met Katia Babilonia
Niveau: gemiddeld. Leer hoe je een mouwloos topje met capuchon breit. Leer in deze breiworkshop hoe je een capuchon breit en je kleding een modern tintje geeft!

Leer haken, breien en naaien met de nieuwe Katia Workshops in lokale wolwinkels en stoffenwinkels

Naaiworkshop

Top voor kinderen met Katia Fabrics
Niveau: gemiddeld. Naai een zomers topje voor kinderen van 12 maanden tot 4 jaar. Deze mouwloze top heeft een unieke open rug. Neem voor deze naaiworkshop contact op met je lokale stoffenwinkel!

Leer haken, breien en naaien met de nieuwe Katia Workshops in lokale wolwinkels en stoffenwinkels

Vind lokale Katia winkels

Geïnteresseerd in onze nieuwe workshops? Neem contact op of bezoek je lokale Katia winkel! Zo kom je erachter welke winkels workshops organiseren:

  1. Bezoek de winkelzoeker op onze website.
  2. Klik op “Workshops in uw winkel” en vink het vakje Workshop Katia Academy aan.
  3. Selecteer het LAND, voer een stad in en klik op ZOEKEN. Vervolgens toont de kaart je de winkels in de buurt die onze workshops organiseren.
  4. Klik op een winkel (de K pictogram) voor de contactgegevens.

De winkeleigenaren staan ​​altijd voor je klaar!

Vind wolwinkels en stoffenwinkels

%d bloggers liken dit: