Ontdek onze nieuwe lente/zomer stoffencollectie 2024

15 maart, 2024

Laat je inspireren door de nieuwe lente/zomer stoffencollectie 2024 van Katia Fabrics. We willen dat deze collectie je naar nieuwe plekken transporteert die je inspireren om te naaien. Jouw magische reis begint hier!

Nieuwe lente/zomer stoffencollectie 2024 van Katia Fabrics

Dit zomerseizoen lieten we ons inspireren door de meest dromerige vakantiebestemmingen. Duik in het universum van Katia Fabrics met onze nieuwe stoffencollectie voor 2024, ontworpen om je verbeelding te prikkelen en je mee te nemen naar plaatsen zonder je naaiatelier te verlaten. We nodigen je uit om onbekende bestemmingen te verkennen via de textuur, kleur en ontwerp van onze DIY naaipatronen en stoffen.

Nieuwe Katia Fabrics lente/zomer 2024 collectie: Travel Postcards

30 naaipatronen in het nieuwe tijdschrift van Katia Fabrics

Deze zomer zit vol naai-uitdagingen met de stoffen van Katia Fabrics en 30 naaipatronen in het nieuwe tijdschrift “Travel Postcards”.

Spring-summer fabric collection

5 babypatronen van 1 tot 12 maanden

Maak je klaar om te genieten van 5 nieuwe babypatronen. Naai jurken, tuinbroeken of rompers.

Spring-summer fabrics

6 peuterpatronen van 12 maanden tot 4 jaar

Als je op zoek bent naar naaipatronen in maten 1 tot 4 jaar, zijn deze patronen iets voor jou. Ontdek jurken, comfortabele broeken, T-shirts en deze schattige waterdichte regencape.

Spring-summer fabrics

6 kinderpatronen van 5 tot 12 jaar

Voor oudere kinderen hebben we 6 moderne en comfortabele kledingstukken ontworpen. In dit nieuwe naaitijdschrift vind je truien, broeken, T-shirts, een jumpsuits en een jurk.

4 naaipatronen voor dames (maten S, M, L en XL)

Geniet van het naaien van een casual look voor jezelf. In het magazine staat een jumpsuit, broek, shirt en een jurk met een prachtige achterkant.

Spring-summer fabrics

9 accessoires om te naaien

Dit zomerseizoen presenteren we 9 naaipatronen voor accessoires: een handtas, rugzak, heuptasje en andere babyaccessoires. En ook een thermische hoes voor je fles.

Ontdek meer stoffen en naaipatronen op onze website katia.com. Zoals altijd moedigen we je aan om je naaiprojecten te delen op Facebook en Instagram via de hashtag #KatiaFabrics.