5 cadeaus voor haaksters en breiers! Scoor deze feestdagen punten met onze cadeau ideeën voor creatievelingen

Als je op zoek bent naar originele cadeaus voor vrienden en familie die haken of breien, dan is deze blog iets voor jou! Hier vind je 5 ideeën die je als cadeau kan geven om de kerst en verjaardag van die speciale persoon onvergetelijk te maken. Ontdek een selectie van betaalbare kleine cadeautjes en boeken en tijdschriften, perfect voor lootjes trekken of het dobbelspel. Ook hebben we onze kant-en-klare kits waarin je alle materialen vindt die je nodig hebt om een nieuwe hobby te beginnen. Wat dacht je van naaien? Ontdek hoe makkelijk het is om een haak- en breiliefhebber blij te maken met deze 100% Katia cadeaus voor haaksters en breiers.

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

Cadeaus voor haaksters en breiers

1. Een boek met 234 breisteken, het perfecte cadeau

Bij Katia hebben we het perfecte boek om elke breifanaat blij te maken: een breistekenencyclopedie waarin elke steek één voor één wordt uitgelegd met foto’s. Dit boek bevat een verzameling van 234 breisteken, van eenvoudig tot complex. Elke breisteek wordt in detail beschreven, rij voor rij, en bevat een schema en foto van het eindresultaat. Ook zijn er een aantal speciale kantsteken om sjaals, omslagdoeken en decoratieve projecten mee af te werken als rand.

*Boek beschikbaar in het Nederlands, Spaans, Frans en Duits.

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

2. Katia tijdschriftencollectie met patronen

Onze patroontijdschriften inspireren al decennialang verschillende generaties. Elk seizoen publiceren we nieuwe Katia tijdschriften met honderden brei-, haak-, macramé- en naaipatronen. Onze tijdschriften bevatten veelzijdige, tijdloze, moderne, klassieke, casual en elegante projecten. Ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die haken, breien, macramé en naaien houdt. Duizenden Katia fans verzamelen al jarenlang onze tijdschriften. Geef deze feestdagen een Katia tijdschrift cadeau met patronen voor het haken en breien van kleding en accessoires voor dames, heren, kinderen, baby’s en de woning. Vraag ernaar in je lokale Katia winkel of kies online je eigen selectie. Als je de voorkeur geeft aan een milieuvriendelijk formaat zonder papier of inkt te verbruiken, klik dan op het filter ‘PDF-tijdschriften’ voor een selectie van e-books en digitale tijdschriften.

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

3. Voor praktische mensen: begrippen, naalden en haaknaalden

De meest praktische cadeaus voor breiers en haaksters zijn ongetwijfeld breinaalden, haaknaalden en allerlei andere tools. Geef daarom rechte breinaalden, rondbreinaaldensets met verwisselbare kabels en leuke haaknaalden met gekleurde handvatten cadeau. Wil je de “gereedschapskist” van een haakster of breier compleet maken? Voeg steekmarkeerders, scharen, lineaal met naaldmeter of spelden toe. Al deze kleine dingen komen altijd van pas!

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

4. Stel je eigen brei- of haakpakket samen

Op katia.com vind je een breed scala aan brei-, haak- en naaipakketten, klaar om handgemaakte ervaringen cadeau te doen. Als je je geliefde echter wilt verrassen met iets volkomen unieks, raden we je aan een op maat gemaakte kit te maken. Hier lees je hoe je een brei- of haakpakket op maat kunt maken. 

 1. Ga naar onze PATRONEN pagina en klik op het project dat je cadeau wil doen.
 2. Op deze pagina vind je alle producten die je nodig hebt. Selecteer welke producten je in het pakket wil hebben, zoals:
  – Patroon als PDF of fysiek tijdschrift, klik op de knop BESTEL NU.
  – Selecteer de maat voor het juiste aantal bollen.
  – Wil je liever een andere kleur? Klik dan op de knop KLEUR VERANDEREN. 
  – Voeg de benodigde accessoires toe om de kit compleet te maken en klik op KOOP SELECTIE.
 3. Voeg ten slotte de Kits & Fun ritstas toe om alle materialen in te bewaren en maak een volledig op maat gemaakte kit.

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

5. Een nieuwe hobby? Begin met naaien!

Als die ene speciale persoon naast breien of haken ook interesse toont in naaien, dan hebben wij hebben het perfecte cadeau: exclusieve stoffen, naaipatronen en video-tutorials om een projecttas en een garentas te naaien.

Personaliseer dit geweldige cadeau door stoffen te kiezen met prints die speciaal zijn ontworpen voor makers. Naast de popeline stof met naaimaterialen print en 100% katoen met naaimachine print, raden we 100% fijne katoenen canvas stof opdruk van naaimachines en naaiaccessoires en 100% katoen geïllustreerd door Lady Desidia. Bij Katia Fabrics hebben we naaipatronen om etuis, tassen en rugzakken te naaien waarin je je garen en haak- en breiprojecten kan opbergen en meenemen op reis.

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

We hopen dat deze selectie cadeaus voor makers je zal helpen om leuke kerstcadeaus te vinden. Natuurlijk zijn er nog veel meer cadeau ideeën op katia.com en in de lokale Katia winkel. Als je een persoonlijke ervaring wil en het beste cadeau wil vinden voor die ene speciale persoon, raden we je aan de Katia winkels te bezoeken. Je kunt ons ook hieronder in de reacties laten weten welke suggesties of ervaringen jij hebt met het geven van cadeaus aan makers. Bij Katia houden we ervan om te helpen, inspireren en delen!

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

%d bloggers liken dit: