Gehaakte stola met lijnen en texturen 🍓 Berry Dream CAL 2024

20 maart, 2024

Als je van haken houdt, doe dan mee met de volgende Katia CAL 2024. Haak een prachtige Berry Dream Stola in twee nieuwe kleuren van Katia Fair Cotton. Leer nieuwe technieken dankzij dit haakpatroon ontworpen door Laura @knitandpepper.

Speel met lijnen en texturen

De Berry Dream Stola is geïnspireerd op de mooie dingen in mijn leven. Het patroon combineert mijn twee favoriete kleuren van Fair Cotton, met geometrische vormen zoals driehoeken en cirkels. Waar ik de laatste tijd het meest enthousiast over ben, is werken met texturen om driedimensionale vormen te creëren. In de constructie van de stola vind je texturen zoals cirkels, bloemen en kant.” – Laura @knitandpepper.

Katia Crochet-Along 2024

Om deel te nemen aan de Katia Berry Dream CAL 2024 dien je lid te worden van de Crochet-Along Katia groep op Facebook. Sluit je aan bij duizenden haakfans van over de hele wereld!

Katia Berry Dream CAL 2024

Project: Tweekleurige gehaakte stola met een geometrisch ontwerp met texturen, kant en bloemen.
Niveau: Gemiddeld.
Ontwerper: Laura @knitandpepper.
Start: 17 april 2024. Sluit je aan bij de Crochet-Along Katia Facebook groep.
Duur: 4 weken.
Patroon: Elke week delen we een deel van het PDF-patroon met diagrammen en video tutorials.
Materialen: Naast de Katia Berry Dream CAL Kit, bestaande uit 10 bollen Katia Fair Cotton in twee nieuwe kleuren die nog niet eerder uitgebracht zijn, heb je een 3,5 mm haaknaald, stopnaald, stekenmarkeerders en schaar nodig.

CAL Berry Dream 2024

Hoe doe je mee aan een Katia CAL?

Hier vind je alles wat je moet weten om deel te kunnen nemen aan de Katia CALs:

Patroon in 4 delen

Zodra de CAL is begonnen, ga je naar de ‘Bestanden’ of ‘Uitgelicht’ sectie van de groep om het patroon eenvoudig te vinden.

We delen één PDF per taal, dus als je het patroon in het Nederlands wil, download dan de bestanden met NL als afsluiting.

Video’s

Je kunt de video’s bekijken door te klikken op de rode knop in de PDF of door je te abonneren op ons YouTube-kanaal en meldingen te activeren om een melding te ontvangen bij elke nieuwe video.

Tip om video’s op YouTube te volgen: Vertraag de video door te klikken op Instellingen > Afspelen snelheid > 0.5 – 0.75

CAL Berry Dream 2024

🌐  Instructies en ondertitels in 6 talen

De video’s zijn gesproken in het Spaans. Ze bevatten ook ondertiteling in 6 talen: Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans. Om de ondertiteling op YouTube in te schakelen:

1. Klik op het Ondertiteling pictogram om deze tool te activeren.

2. Klik vervolgens op het Instellingen pictogram (direct ernaast).

3. Klik op Ondertitels en vervolgens op Nederlands.

📱 Op je telefoon kun je de ondertiteling inschakelen door te klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en vervolgens op Ondertitels te klikken.

Eén hashtag per taal

Gebruik hashtag #BerryDreamCAL_nl binnen de Facebookgroep om gemakkelijk berichten in het Nederlands te vinden met nuttige informatie.

Deel en leer samen

Als je vragen hebt, laat dan een reactie achter in de groep om hulp te krijgen van andere deelnemers. Natuurlijk kun je ook vragen van andere mensen beantwoorden.

CAL Berry Dream 2024

Veel plezier met het delen van tips, ervaringen, foto’s of video’s met je voortgang en het resultaat van het CAL-patroon.

CAL Berry Dream 2024

Kleurencombinaties

Bezoek katia.com of je vertrouwde garenwinkel om je favoriete Fair Cotton kleurencombinatie samen te stellen. Hier vind je alvast 3 trendy kleurencombinaties als voorbeeld voor de Berry Dream Stola!

*Suggestie voor een kleurenschema: digitaal aangepaste afbeelding ter inspiratie