Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin 🎄 Pyjama Sew-Along 2023

17 november, 2023

Breng Kerst door in je eigen genaaide kerstpyjama! Draag matching kerstpyjamas met het hele gezin terwijl je kerstfilms kijkt. Doe mee met de volgende Pyjama Sew-Along 2023 en naai een kerstpyjama voor het hele gezin. Word lid van de Sew-Along Katia Fabrics Facebookgroep en naai pyjama´s voor je gezin met gebreide stoffen van Katia Fabrics.

Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin 🎄 Pyjama Sew-Along 2023

Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin

In de nieuwe Sew-Along 2023 naaien we samen een kerstpyjama voor het hele gezin. Breng de kerstdagen door met je gezin in matchende kerstpyjamas terwijl je gezellig kerstfilms op de bank kijkt.

#PyjamaDaySAL 

Project: Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin
Niveau: gemiddeld
Aanvang: 23 november
Duur: 2 weken

Materialen

Gebreide stoffen: Gold Penguins Xmas Jersey, Gold Penguins Gold Crowns Jersey, Melange Vespas & Tortoise Jersey, Solid Black Jersey, Melange Vikings Coord Jersey, Vikings en Birds Time Jersey. 

Gratis naaipatroon: Zodra je bovengenoemde stoffen hebt gekocht, ontvang je per e-mail een aantal codes waarmee je all patronen voor het maken van je pyjama gratis kunt downloaden. Patronen voor het gezin: babymaat (1 maand tot 12 maanden), peutermaat (unisex 1-4 jaar), kindermaat (unisex 5-12 jaar), damesmaat (S, M, L en XL) en herenmaat (S, M, L en XL). Deze PDF-patronen zijn beschikbaar in A4-formaat, zodat je ze thuis kunt afdrukken.

Hoe neem je deel aan de Katia Fabrics Sew-Along

SAL is de afkorting van Sew-Along, wat ´naaien, samenwerken en doe mee´ betekent. Bij Katia Fabrics nodigen we je uit om samen met naaifans van over de hele wereld te genieten van de ervaring van gezamenlijk naaien in onze Katia Fabrics Sew-along Facebookgroep.

Meedoen aan de Katia Fabrics Sew-Along is super eenvoudig!

  1. Word lid van onze Katia Fabrics Sew-along Facebookgroep.
  2. Kies en koop de stof waarmee je je pyjama wilt maken. Kies een van deze gebreide stoffen: Gold Penguins Xmas Jersey, Gold Penguins Gold Crowns Jersey, Melange Vespas & Tortoise Jersey, Solid Black Jersey, Melange Vikings Coord Jersey, Vikings en Birds Time Jersey. 
  3. Wanneer je de bovengenoemde stof hebt gekocht, ontvang je codes om de GRATIS patronen te downloaden. Download, print en stel ze samen.
  4. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de stapsgewijze instructies in de video-tutorials die we in de groep zullen delen om deze pyjama te maken
  5. Tijdens de Sew-Along kan je vragen stellen, je voortgang en eindresultaat delen. In de Facebookgroep krijg je ondersteuning van naaifans van over de hele wereld en ondersteuning in 6 talen (EN, ES, FR, DE, NL, IT).

Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin 🎄 Pyjama Sew-Along 2023

6 talen 🌐

Onze naaipatronen met stapsgewijze geïllustreerde instructies zijn beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Italiaans en Frans.

Tijdens de SAL publiceren we ook video´s op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en activeer de meldingen om op de hoogte te worden gehouden van elke nieuwe video.

Week 1: We starten op 23 november! Op die dag delen we een video op ons YouTube-kanaal. In deze video delen we alle stappen waarmee je pyjamatopjes kunt naaien. Ook tips en trucs om gebreide stoffen met succes te naaien.

Week 2: Op 30 november delen we het tweede deel van de video op ons YouTube-kanaal. In deze video delen we alle stappen waarmee je een pyjamabroek kunt naaien.

Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin 🎄 Pyjama Sew-Along 2023

Ondertiteling

De video´s zijn in het Spaans gesproken en bevatten ondertiteling in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Je kan de ondertiteling op YouTube als volgt inschakelen:

1. Klik op het pictogram Ondertiteling

2. Klik vervolgens op het pictogram Instellingen ⚙️ (direct ernaast).

3. Klik op Ondertitels en vervolgens op Nederlands.

4. 📱Op je telefoon zet je de ondertiteling aan door op de drie puntjes rechtsboven te tikken en vervolgens op Ondertiteling

Deel, leer en naai samen

  • Als je vragen hebt, laat dan een reactie achter in de Facebookgroep om hulp te krijgen van andere deelnemers. Uiteraard kan je ook de vragen van anderen beantwoorden.
  • We moedigen je aan om trucs, ervaringen en foto´s of video´s van je voortgang te delen.

Kerstpyjama´s naaien voor het hele gezin 🎄 Pyjama Sew-Along 2023