Nieuwe collectie Katia Herfst – Winter 2016 / 2017… Pure inspiratie !

21 juli, 2016

Dit aankomend seizoen willen wij je stimuleren… Ga zitten, open goed je ogen en zorg dat je naalden onder handbereik zijn, want wij gaan een klein gedeelte van de nieuwe Collectie Katia Herfst – Winter 2016 / 2017 onthullen. Het Concept by Katia is hier, een ongekende collectie van  hoogwaardige garens voor de vrouw van de XXIe eeuw. Laten we plezier hebben deze winter ! De modewereld bevrijdt het haar (Faux Fur of Fun Fur), het teddybeer effect, de stijl van de jaren zeventig… protagonisten van onze twee trends: Fur en Mohair. Ja, fantasie 100% ! Keurmerk van de Katia identiteit.

65 jaar geschiedenis, kijken wij naar de oorprongen met bewondering en respect. Dat geheugen stimuleert ons om te wedden op twee duurzame projecten met grote zielen: Nomada, wol made in Spain, dat de herders en het nomadisme terugbrengt; en Pacha-Mama, handgesponnen alpaca wol, dat het vakmanschap erkend van de spinsters van het dorpje Puno in Peru. Leer meer van de nieuwe Collectie Katia Herfst – Winter 2016 / 2017… Pure inspiratie !

Herfst - Winter 2016 / 2017

Concept Collectie by Katia

Herfst - Winter 2016 / 2017

Be natural. Be authentic. Be Concept. Concept is de natuur… schoonheid zonder kunstgrepen, rijkdom van de materialen, puurheid van kleuren en texturen. Verras jezelf met alles wat Concept Collection by Katia jou kan geven. Tijdschrift Concept 2. 51 modellen die traditie en moderniteit combineren, een must-have voor deze winter. Durf jezelf te zijn…

Herfst - Winter 2016 / 2017

3 exclusieve ontwerpen. We zijn wat we creëren en ook datgene waarmee we ons identificeren. Ontdek de 3 exclusieve modellen ontworpen door Maiami, Emma Fassio en El Costurero Pattern voor Concept 2 in samenwerking met Katia.

Herfst - Winter 2016 / 2017

Trends Herfst – Winter 2016 / 2017

Herfst - Winter 2016 / 2017

Trend Fur. De zachtheid en het volumen van het haar gaan een grote rol spelen deze Herfst – Winter. Raak verslaafd aan één van de meest spectaculaire trends via ons Pinterest boord Trend FurTrend Mohair. Het onmiskenbare mohair speelt de hoofdrol in delicate combinaties van kleuren, in elkaar overlopende kleuren en sponzige ontwerpen. Voel het genot met het breien van de voorstellen op ons Pinterest boord Trend Mohair.

Herfst - Winter 2016 / 2017

Duurzame projecten met een ziel

Herfst - Winter 2016 / 2017

Nomada. Elke streng is een uniek verhaal. Bij elk label vind je een QR code, waarmee je het werk van elke herder en zijn kudde kan herkennen. Een tijdschrift Nomada (met 6 ontwerpen) voltooid deze inzet voor wat lokaal gemaakt is, met zorg en respect. Pacha-Mama. Handspun Alpaca Yarn Collectie. Ontdek met elke streng 100% ongeverfde alpaca wol, de getuigenis van de vrouw die dit met de hand gesponnen heeft. Identificeer jezelf met de authenticiteit van het vakmanschap van de spinsters in Puno (Peru) via de 9 modellen die geïnspireerd zijn op Moeder Aarde – in ons tijdschrift Pacha-Mama.

Herfst - Winter 2016 / 2017

Meer dan 400 nieuwe ontwerpen… voor vrouw, kind, baby en huis, in onze 9 tijdschriften Herfst – Winter 2016 / 2017. Meld je aan bij het blog (rechter kolom) en onze newsletter (klik hier), zodat je van alles op de hoogte blijft !