Doe mee aan de illustratiewedstrijd van Katia Fabrics en ontwerp je eigen stof

3 november, 2023

Wil jij een van jouw illustraties zien op stoffen van Katia Fabrics? Doe dan mee aan onze illustratiewedstrijd. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan de 2e editie van de Katia Fabrics Prints Awards. Maak een illustratie en stuur deze naar ons toe. Het winnende ontwerp is straks te zien op stof in de nieuwe lente/zomer 2025 stoffencollectie van Katia Fabrics. Je ontvangt daarnaast Katia-producten naar keuze ter waarde van € 150,-.

Katia Fabrics Print Awards

Vorig jaar won Jésica Hernández @marigold_patterndesign. Sinds de pandemie heeft ze een passie voor illustreren en naaien. Ze verraste ons met dit mooie ontwerp geïnspireerd op de bossen in Jaén (Spanje). Met haar illustratie hebben we deze canvasstof gemaakt.

Katia-Fabrics-prin-awards-ss25

Vereisten illustratiewedstrijd Katia Fabrics

1. AUTEURSCHAP

De illustratie moet 100% van jou zijn en niet eerder gepubliceerd zijn, dat wil zeggen dat deze nog niet eerder in welke media dan ook is verschenen.

2. FORMAAT

Stuur je ontwerp in een digitaal formaat met hoge resolutie: Photoshop (gelaagde PSD) of Illustrator (AI).

3. THEMA

De illustratie moet geïnspireerd zijn door naaien.

4. KLEUREN

Je kunt alle kleuren gebruiken. Speel met de trendy kleuren van 2025 of laat je fantasie de vrije loop.

Hoe doe je mee?

  1. Creëer een ontwerp in een digitaal formaat.
  2. Klik op deze link en vul het deelnameformulier vóór 1 januari 2024 in. Voeg je illustratie bij in een digitaal formaat met hoge resolutie, Photoshop (gelaagde PSD) of Illustrator (AI). Stel jezelf ook even voor. Wij willen jouw verhaal horen, wie je bent en waarom jij jouw weg wilt banen in de wereld van textielontwerp. Vergeet niet om ons iets over je ontwerp te vertellen: de inspiratiebron en eventuele interessante details.

IK DOE MEE! 

Als het niet lukt om de illustratie bij het formulier kunt voegen, kun je deze sturen naar fabrics@katia.com met als onderwerp “Katia Fabrics Prints Awards + naam”. Vergeet niet om het formulier in te vullen, anders is je inzending niet geldig.

De prijs

Leden van het Katia Design Team zullen de winnaar selecteren. We zullen vooral op de de wow-factor letten, dus verras ons!

*Wedstrijdregels 

Als jouw print wint, nemen we contact met je op. We zullen eraan werken om de illustratie onderdeel te maken van de nieuwe lente/zomer 2025 Katia Fabrics-collectie.

Je ontvangt daarnaast Katia-producten naar keuze ter waarde van € 150,- inclusief de stof die je hebt geïllustreerd, zodat je ermee kunt creëren wat je maar wilt.