Haak een Flowerland bloemensjaal ontworpen door @attysloveforcrochet of geef een kit kado voor Moederdag

Autor: Katia Garens
5 april, 2022

Als je van gehaakte bloemen en sjaals houdt, is de Flowerland sjaal van @attysloveforcrochet iets voor jou! Kies je favoriete Katia Capri kleuren en speel met verschillende kleurencombinaties. Geniet van de herhalende motieven die eenvoudig en snel te maken zijn. Haak zoveel bloemen als je wilt tot je de gewenste maat hebt bereikt. Haak vervolgens de bloemen aan elkaar in de vorm van een driehoekige omslagdoek. Voeg ten slotte wat franjes toe voor een finishing touch. Tip: deze bloemensjaal is ook leuk als cadeau voor Moederdag!

GIVEAWAY. Wil jij kans maken op een doos vol nieuwe Katia producten uit de nieuwe lente- en zomercollectie van 2022? Lees onderaan dit bericht hoe je mee kunt doen aan de giveaway.

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Gehaakte bloemensjaal

Na het succes van Atty´s Floral sjaal in Katia´s Fair Cotton Crochet magazine, is ze terug met een nieuw Flowerland haakpatroon. Als je van eenvoudige projecten houdt met bloemmotieven, raden we deze gehaakte bloemensjaal aan. Haak eenvoudige bloemen tijdens het kijken van een film, in de trein, of gezellig samen met je familie. Misschien begin je met deze sjaal en eindig je met een geweldige bloemendeken! Of een leuke zomerse top of jurk?

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Flowerland Sjaal van Atty

Hi! Mijn naam is Atty en ik deel met jullie de Flowerland sjaal. Deze gehaakte bloemensjaal is gemaakt met nieuwe kleuren van Katia Capri. Mijn oma leerde me haken toen ik 8 jaar oud was. Toen mijn eerste dochter geboren werd, haakte ik veel dingen voor haar: mutsen, vesten, poncho´s, handschoentjes en tassen. Ik leerde mezelf moeilijke technieken en besteedde uren aan het uitvogelen hoe ik granny square vierkanten mooi aan elkaar kon haken. Op een gegeven moment begon ik mijn werk online te delen om anderen te inspireren. Ik begon een blog met gratis patronen en stap-voor-stap tutorials. Tegenwoordig ben ik de hele dag omringd door garen en er gaat geen dag voorbij zonder te haken.

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Het perfecte cadeau voor Moederdag

Op zoek naar een uniek moederdagcadeau? Kies de 7 favoriete Capri kleuren van je moeder en voeg een speciale projecttas toe om een ​​gepersonaliseerde kit te maken. Deze tas van gerecycled papier met rits maakt het makkelijk om alle 10 Capri bollen op te bergen. Herbruikbaar, 100% milieuvriendelijk en geweldig als cadeauverpakking! Maak je gepersonaliseerde Katia pakket compleet met een nieuwe haaknaald, steekmarkeerders, schaar en andere accessoires. Het PDF patroon van deze sjaal vind je gratis op onze website. 

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Katia Capri giveaway

Voor elke 10 bollen Katia Capri die je in de maand april op katia.com hebt gekocht, doe je automatisch mee aan de giveaway van een speciale doos vol nieuwe Katia producten van de lente- en zomercollectie van 2022. Dit cadeau – ter waarde van €100 – bevat onder andere diverse lente- en zomergarens van Katia. Maak gebruik van deze kans om dit cadeau te winnen!

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Giveaway regels  

  • Voor elke 10 bollen Katia Capri die je op katia.com koopt, krijg je één lootje voor de giveaway. Dus als je 20 bollen Katia Capri koopt, heb je 2 kansen om te winnen.
  • De giveaway is beschikbaar voor inwoners van de Europese Unie.
  • Plaats je bestelling via katia.com uiterlijk 30 april 2022 23:59u.
  • Een giveaway app selecteert de naam van de winnaar die op 2 mei 2022 in dit bericht bekend wordt gemaakt.
  • We nemen contact op met de winnaar via de e-mail die is gekoppeld aan de bestelling.

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Flowerland giveaway winnaar

En de winnaar is… Stéphanie Mallart! Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het meedoen en niet getreurd, binnenkort komen er nog meer leuke acties en giveaways aan!