7 redenen die onze nieuwe Katia Kits voor de zomer van 2023 onweerstaanbaar maken

6 juni, 2023

Ga deze zomer aan de slag met onze nieuwe Katia Kits lente/zomer 2023. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige ontspannende ideeën of je creativiteit wilt aanwakkeren, we raden deze 7 haak- en macramépakketten aan. Ontdek waarom ze de perfecte keuze zijn om te genieten van een 100% handgemaakte zomer!

7 haak- en macramépakketten voor de zomer

7 macramé- en haakpakketten

Elke kit is ontworpen om je creativiteit aan te wakkeren en je te helpen unieke projecten te maken. Maak je klaar om te genieten van de meest zomerse projecten met de lente/zomer Katia Kits! Hier volgen 7 redenen die onze nieuwe macramé- en haakpakketten onweerstaanbaar maken. Klik op de foto om naar de kit te gaan.

7 haak- en macramépakketten voor de zomer

1. Gemak! Alles compleet.

Elke kit bevat alle bollen die je nodig hebt, een Kits & Fun etui met ritssluiting en het PDF-patroon. Alles binnen handbereik… Zo eenvoudig is het!

2. Personaliseer… op je eigen manier!

Wil je jouw onderscheidende touch toevoegen? Met onze Katia Kits kun je de kleuren aanpassen en accessoires toevoegen zoals steekmarkeerders, haaknaalden, stopnaalden, enz. Jij beslist!

3. PDF-patroon (met of zonder kit)

Bij de aankoop van een kit op katia.com krijg je ook de optie om een PDF-patroon te downloaden. Wil je het PDF-patroon apart downloaden zonder kit? Dat kan ook!  Alle patronen van de Katia Kits lente/zomer 2023 zijn als individuele PDF te koop op de pagina PATRONEN. Alle patronen zijn beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

4. Trends en exclusieve designs

Onder de lente-zomer Katia Kits 2023 vind je exclusieve ontwerpen van Ameskeria en Buyi Macramé Art. Van jeugdige en moderne gehaakte tops tot praktische accessoires en elegante woonaccessoires gemaakt met macramé- en haaktechnieken. Elke kit weerspiegelt enkele van de laatste trends van het seizoen!

5. Hoogwaardige materialen

De kits bestaan uit hoogwaardige macramé koorden en haakgarens, zoals Katia United CottonKatia Home Cottage en Macramé Cord Fine. Deze materialen staan garant voor zachtheid, een lange levensduur en een onberispelijk resultaat. Geniet van duurzame kledingstukken en accessoires die comfortabel zijn om te dragen.

6. Veelzijdige projecten

Of je nu de voorkeur geeft aan haken of macramé, onze Katia Kits bieden een breed scala aan projecten om uit te kiezen. Van tops, korte broeken en tassen tot vloerkleden, flessendragers en onderzetters… Ideeën voor alle smaken en niveaus!

7. Een creatieve ervaring

Is er iets leukers dan dingen maken met je eigen handen? Voel met onze macramé- en haakpakketten de voldoening om een idee tot leven te brengen. Duik in de magie van handwerk en geniet van momenten van ontspanning en creativiteit.

Bezoek katia.com en vind de perfecte kit voor jou! Ontdek de kwaliteit, variatie en inspiratie van deze haak- en macramépakketten voor een onvergetelijke ervaring deze zomer.