Katia Designers Awards 4: jouw ontwerp gepubliceerd in ons nieuwe Katia Easy Knits tijdschrift!

Wil jij jouw ontwerp terugzien in ons tijdschrift Katia Easy Knits? Doe dan mee aan onze vierde Katia Designers Awards 4! Hier krijg je de gelegenheid jouw haak- en breikunsten met de wereld te delen. Je kan meedoen in de volgende twee categorieën: dames- en herenmode en accessoires/interieur. Kan je niet kiezen tussen deze twee? Stuur dan gerust meerdere ontwerpen in voor beide categorieën. Er is geen limiet en het maakt niet uit of jouw inzending voor beginners of gevorderden is: alles is welkom. Het design team van Katia kiest twee winnende haak- of breimodellen die gepubliceerd zullen worden in Katia Easy Knits herfst/winter 2020-2021.

Katia Designers Awards 4

Vereisten

Om mee te kunnen doen aan de derde Katia Designers Awards moet je voldoen aan de volgende criteria:

 1. Gemaakt met Katia. Het ontwerp moet met een van de volgende garens gemaakt zijn: AztecaBig MerinoInca NoirIngenious BigLaponia, Love Wool, Merino Aran, Merino Flamé, Merino TweedMontanaPolar en Tout de Suite. Er zijn geen eisen met betrekking tot kleurgebruik.
 2. Eenvoudig patroon. De ontwerpen moeten gemakkelijk te maken zijn met eenvoudige instructies. De keuze van de gebruikte techniek is vrij: breien, haken of een combinatie van beide technieken.

 3. Auteurschap. Het ontwerp, het patroon en het vervaardigde kledingstuk moeten een eigen creatie zijn.

Katia Designers Awards 4

Prijzen

 • Als jouw design wint, publiceren we het in ons Easy Knits herfst/winter tijdschrift. Dit magazine is beschikbaar in 6 talen: Spaans-Engels, Frans-Nederlands en Duits-Italiaans. Daarbij vermelden wij jouw naam, blog en Instagram (wanneer je dit hebt).
 • De winnende haak- en breipatronen zullen op onze website gepromoot worden als downloadbare PDF. Daarnaast wordt er een blogpost gepubliceerd over de winnende designs en wordt het gepromoot op FacebookInstagramTwitterPinterest..
 • Tot slot mag je een prijzenpakket van Katia producten samenstellen ter waarde van €200 in de categorie dames- en herenmode en €100 in de categorie accessoires/interieur. Denk aan garens, haak- en breinaalden, tijdschriften.. Jij kiest!
 • Katia Designers Awards 4

Categorieën

Je kan meedoen in de volgende twee categorieën:

1 | Categorie dames- en herenmode. Maak een kledingstuk voor vrouwen, heren of unisex, zoals truien, poncho’s, jurken, sjaals, vesten, jassen…

2 | Categorie accessoires/interieur. Ontwerp accessoires zoals mutsen, sjaals, handschoenen, tassen, enz. Of maak items voor in huis, zoals kussens, manden, vloerkleden, dekens…

Je kan deelnemen aan een of beide categorieën. Er is ook geen limiet aan het aantal inzendingen dat je kan maken, dus je kan meedoen met alle ontwerpen die je geschikt vindt

Katia Designers Awards 4

Dit is het ontwerp van Ana Pereira @nodejasmim, winnares van de Katia Designer Awards 3. 

3 winnaars

In deze editie zullen er twee winnaars gekozen worden door het Katia design team. Daarnaast wordt er een derde winnaar gekozen via onze Facebookpagina Katia Yarns & Fabrics Facebook.

Merino Aran Crochet Shawl

Dit patroon is het winnende model van Mely Raya @funambulista1572, winnares van de Katia Designers Awards 3.

Doe mee aan de Katia Designers Awards 4!

Stuur ons voor 10 januari 2020 een email naar social@katia.com. Vermeld daarbij in het onderwerp aan welke categorie je meedoet: dames- en herenmode of accessoires/woning. Vertel ons wat meer over jezelf, het ontwerp, de inspiratie achter het ontwerp, de steken die je gebruikt, hoeveel garen je nodig had, de kleurnummers en alles waarvan je denkt dat het relevant is. Voeg 2 of 3 foto’s toe van de best mogelijke kwaliteit. We raden je aan de foto’s te maken met daglicht en focus op de details die het ontwerp speciaal maken. Een goede foto helpt het Katia Team een goede indruk te krijgen van jouw ontwerp.

Opmerking: het is niet verplicht het patroon mee te sturen bij je inzending. We hebben je patroon alleen nodig als jouw ontwerp een van de winnende ontwerpen is.

Ingenua Merino Aran

Dit is het winnende model van Marta Gacimartín @missblackbelly in de Katia Designers Awards 3, gekozen door onze volgers op Facebook. 

Voorwaarden

 • Het ontwerpteam van Fil Katia S.A. selecteert de genomineerde en winnende patronen in elke categorie. De namen van de genomineerden en winnaars worden op 20 januari 2020 in een blogpost bekend gemaakt en gedeeld op de sociale netwerken van Katia. De winnaars ontvangen voor de tijd een mail.
 • Het ontwerpteam zal de gemaakte accessoire nodig hebben om te testen en foto’s te laten maken door een fotograaf. Katia regelt het ophalen en verzenden per koerier. Na de tijd sturen we het item terug naar de maker.
 • De winnende ontwerpers geven toestemming aan Katia voor het publiceren van de patronen in ons tijdschrift Katia Easy Knits.
 • Ontwerpers gaan akkoord om geen afbeeldingen van het ontwerp en het patroon te verspreiden vóór de publicatie van ons nieuwe tijdschrift.
 • Fil Katia S.A. heeft het recht om deelnemingen te annuleren indien niet voldaan is aan de eisen. Als het Ontwerp Team van Katia dit nodig zou achten, kan de wedstrijd (of één van de categorieën) nietig worden verklaard.
 • Tot slot, deelname aan de Katia Designers Awards 4 impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden.

Finalisten en winnaars (21/01/2020)