Dekens en kussens voor het verwennen van je baby

Baby is coming! Als je iets aparts wilt om je nieuwe familielid te verwelkomen, open je ogen en zorg dat de naalden klaar liggen. Hier zijn enkele ideeën voor het breien en haken voor de decoratie van de babykamer, met liefde maak je van de wieg een magische plaats of vul je met kleuren de wandelingen met de kinderwagen. Ontdek de kussens en dekens in ons tijdschrift Katia Baby 72 en maak het zelf met details die gevuld zijn met fantasie en tederheid.

Gebreide kussens met verhalen. Maak een unieke wereld met deze leuke kussens in de vorm van bladerrijke bomen, een boerderijtje, fruit dat tot leven komt en zelfs een “droombootje” waarmee je spelletjes kan spelen, liedjes kan zingen en verhaaltjes kan vertellen vóór het slapen gaan.

gebreide-kussens-baby

…drie sprookjeskussens gebreid met Katia Capri, Capri Print /Panama / Mississippi-3.

kussens-deken-katia-breipatroon

Vol met vitaminen! Gehaakt jasje, gebreide kussens en gehaakte deken gemaakt met Peques / Merino Baby.

kussen-baby-breipatroon

Gebreid kussen in intarsia en geborduurd in jacquardsteek met Katia Cotton 100% voor de kleine zeemannetjes.

Onafscheidelijke gebreide en gehaakte dekens.  Verwarm met liefde en wens zoete dromen met deze zachte en kleurrijke deken die ook gebreid kan worden met Mississippi-3, Capri of Panama. Download het breipatroon en combineer je favoriete kleuren bij dit ontwerp van strepen en driehoeken.

dekens-gehaakte-gebreide

Wanneer je nieuw bent in de breiwereld, in ons tijdschrift Beginners 3 kan je ook modellen voor baby’s vinden die heel eenvoudig te maken zijn en zo mooi zijn zoals deze  gebreide deken met Katia Alabama en Katia Cotton 100%. Download het breipatroon,  volg dit stap voor stap en geef je baby een warm welkom.

dekens-breipatroon-gebreide