Ontdek het nieuwe Katia All Seasons tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

De temperaturen stijgen wereldwijd en de seizoenen vervagen steeds meer. Daarom tonen we in het nieuwe Katia All Seasons tijdschrift 24 breipatronen die het hele jaar door draagbaar zijn. Drie generaties vrouwen staan centraal in de collectie die we hebben ontworpen met de luxueuze natuurlijke vezels van CONCEPT by Katia. In deze blogpost delen we een speciale selectie van sjaals, truien en vesten die geschikt zijn voor alle 4 seizoenen.

Katia All Seasons tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

Natuurlijke garens uit de Katia Concept collectie

Voor ons nieuwe All Seasons tijdschrift is zorgvuldig gekozen voor natuurlijke garens uit de CONCEPT by Katia collectie: Cotton-Yak, Cotton-Cashmere, Silky Lace, Duomo en de twee nieuwste garens Ultrasoft en Veganette. Deze zes mooie garens hebben ieder een unieke structuur en zijn beschikbaar in de mooiste kleuren. Ze zijn gemaakt met innovatieve technologie en bestaan uit 100% natuurlijke materialen. Ontdek onze nieuwste modellen die spannende kantpatronen combineren met goed gedefinieerde, eenvoudige basispatronen.

Katia tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

Nieuw Katia All Seasons tijdschrift

De gebreide patronen in ons nieuwe tijdschrift Katia All Seasons volgen 3 principes: tijdloos, comfort en details met persoonlijkheid. Ontdek 24 eenvoudige en veelzijdige patronen die een simpel kledingstuk in iets heel speciaals veranderen. Ongeacht welke generatie, we moedigen je aan kleding te breien voor jezelf, dochter, moeder, oma en andere belangrijke vrouwen in je leven. Draag de handgemaakte kleding het hele jaar door en geniet van deze bijzondere prestatie!

Het nieuwe All Seasons tijdschrift is te koop in alle Katia winkels en is online te bestellen via katia.com. Ongeacht het weer, op onze website vind je 300 garens en stoffen en 5000 haak-, brei- macramé- en naaipatronen waar je mee aan de slag kunt. Een mooie collectie voor alle generaties!

24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

Katia All Seasons tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

2 nieuwe Concept garens

Ultrasoft. Dit exclusieve 100% gecertificeerde biologische katoen kan het hele jaar door worden gedragen. Maak prachtige kledingstukken in warme, zachte, ademende en anti-allergische stoffen. Dankzij een innovatieve technologie is Ultrasoft zeer lichtgewicht en bevat het veel volume. Dit veelzijdige garen is geschikt voor zowel gehaakte als gebreide kledingstukken en accessoires.

Katia All Seasons tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden

Veganette. Dit katoenen garen is zacht en sponzig net als wol. Bovendien is het speciaal ontworpen voor vegan haaksters en breisterren. Veganette is geschikt voor ieder seizoen. De warmte en het gewicht maken het geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Haak of brei elegante ontwerpen met het subtiele meerkleurige effect van Veganette.

Katia All Seasons tijdschrift: 24 breipatronen die het hele jaar gedragen kunnen worden