Draag een bolletje bij en steun de IAIA-organisatie die zich inzet voor ouderen

Bij Katia werken we al jaren samen met de Spaanse hulporganisatie IAIA, een non-profitorganisatie die handwerkprojecten organiseert voor goede doelen. Zo ondersteunt de IAIA haak- en breiprojecten voor senioren in sociale centra en bejaarden- en verpleeghuizen. Alles wat zij maken, worden gedoneerd aan goede doelen. Daarnaast heet handwerk veel positieve effecten op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het verhoogt zelfvertrouwen, vermindert stress, bevordert creativiteit, etc. De afgelopen maanden moesten veel senioren alleen thuis doorbrengen en mochten zij de faciliteiten niet verlaten. Handwerk is voor velen een tijdverdrijf geworden waarmee ze ook anderen ondersteunen: premature baby’s, daklozen en vluchtelingen. Bij Katia zijn we hier enorm trots op en daarom organiseren we een speciale kerstcampagne!

Kerstcampagne: draag een bolletje bij voor ouderen die haken en breien

Draag een bolletje bij!

We willen deze hulporganisatie zoveel mogelijk bollen sturen. Daarom hebben we een speciale kerstcampagne gestart: voor elke aankoop die t/m 31 december via katia.com wordt gedaan, schenken we een bol aan laiaia.org. Zo eenvoudig is het om een ‚Äč‚Äčkleine bijdrage te leveren aan het sociale werk van deze prachtige organisatie. Jij blijft gewoon breien en haken met Katia garens en wij zorgen ervoor dat senioren dit ook kunnen doen.

Via de website en Instagram blijf je op de hoogte hoeveel nieuwe bollen dankzij deze kerstcampagne opgehaald worden. Deze kerst schenken we troost, hoop en houden we onze senioren gezelschap in de vorm van bolletjes wol!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Asociación IAIA (@iaia_org)

Over IAIA

laiaia.org¬†bevordert actief ouder worden. Met behulp van garens gaan de deelnemers aan de slag voor verschillende projecten. Zo haken en breien de senioren voor het goede doel van de IAIA organisatie. Dit doen zij vrijwillig omdat het hen vreugde biedt en actief houdt. We kunnen trots zijn op deze belangrijke bijdrage die onze oma’s en opa’s leveren aan de samenleving. Bovendien zien we hoe genereus en sterk ze zijn in de huidige situatie die al lastig genoeg is voor iedereen, en dan met name de ouderen.

Kerstcampagne: draag een bolletje bij voor ouderen die haken en breien

Kerstcampagne: draag een bolletje bij voor ouderen die haken en breien