6 ideeën om te breien voor je huisdieren

Brei je voor je huisdieren ? Katten, honden en andere dieren van je familie kunnen ook profiteren van jouw passie voor het breien. Het zal je verrassen wat je allemaal kan creeën voor je huisdieren ! Met een eenvoudige zoektocht op Google, zal je een wereld ontdekken vol met ideeën om je huisdieren warm te houden. Ongetwijfeld zien ze er heel leuk uit met gebreide truien, jasjes en mutsjes, maar het is heel waarschijnlijk dat je hond, en vooral, je kat, niet altijd bereid zal zijn om deze modellen te dragen, als zijn ze dan ook met alle liefde gebreid. Het belangrijkste is het welzijn van onze kleine vrienden, dus waarom brei je niet  voor hun favoriete plaats  voor het slapen, spelen of voor een wandeling ? Want jouw huis is hun huis, hier zijn onze voorstellen zodat je huisdier zeker weet dat hij altijd in goede handen is.

Charlie Hearts Diesel & Kolbe

Een reeks van lieve poefs en kussens, zoals deze gebreid met Katia Bombay in een verrassend vierkant spiraal effect.

pets-katia-cushions

Download het patroon en volg de video stap voor stap voor het maken van deze ronde en zachte poefs met Katia Big Alabama.

puf-big-alabama

Voor een warme plek waar dan ook in huis, vloerkleden gemaakt in onze lijn XXL:Cotton Cord, Cotton Cord Print, Big Ribbon en Big Ribbon Plus.

pets-katia-rugs-big-ribbon pets-katia-rugs-cotton-cord-print

Een handige tas zodat je huisdier altijd met je mee kan reizen. Download het patroon voor dit haakwerk en haak deze tas voor huisdieren met Big Ribbon.

pets-katia-big-ribbon-bag

Een knus bed voor huisdieren dat gehaakt is met Big Ribbon en voltooid is met een zacht kussen dat ook gehaakt is met Katia Alabama. Download het patroon voor dit haakwerk, haak deze mand voor huisdieren en volg de instructies voor het bijbehorend kussen in de mand.

pets-katia-big-ribbon

%d bloggers liken dit: