Wedstrijd Katia Knit in Public Day 2015

12 mei, 2015

Binnen een maand wordt de Wereld Dag Publiek Breien gevierd (World Wide Knit in Public Day 13 Juni) en we willen je graag weer opnieuw belonen voor het openbaar maken van je liefde voor het breien en haken, buiten de muren van je huis. Ga naar buiten en brei! Maak een foto terwijl je aan het breien bent met Katia garens op je favoriete plek:  parken, pleinen, cafés, scholen, museums, vliegvelden, in de trein, op het perron terwijl je op de metro wacht, op het strand of in de bergen… Deel op Instagram met de hashtag #KatiaKiPD2015, vermeld ons @katiayarns en neem deel in onze wedstrijd Katia Knit in Public Day 2015.

concurso-katia-kipd-2015-ganadora

Hoe kun je deelnemenPubliceer op  Instagram zoveel foto´s als je wilt terwijl je breid met Katia Garens op  een openbare plaats en voeg de hashtag #KatiaKiPD2015 toe en ons profiel @Katiayarns.

Tot wanneer kan je deelnemen? Vanaf 12 Mei tot 12 Juni 2015.

Wie kan deelnemen? Iedereen ! Natuurlijk moet je wel een profiel Instagram  hebben en openbaar foto´s delen die je zelf gemaakt hebt en die voldoen aan de regels van de wedstrijd.

Aan welke eisen moet je voldoen om deel te nemen?

  1. Elke afbeelding moet de aktie van het breien laten zien (met breinaalden, haaknaald, weven, vingers…..ofwel breien of haken in de meest uitgebreide zin) op een openbare plaats.
  2. U moet de hashtag #KatiaKiPD2015 toevoegen en ons profiel @Katiayarns.
  3. Moet gepubliceerd worden tijdens de wedstrijdperiode, vanaf 12 Mei tot 12 Juni 2015. Gepubliceerde afbeeldingen van vóór 12 Mei kunnen niet deelnemen.

Wie zal de winnaar zijn? De afbeelding die voldoet aan de regels van de wedstrijd en die de meeste “harten” (Likes) ontvangt op Instagram , op 12 Juni om 12 uur (GMT).  Wij zullen de winnende foto bekendmaken op ons profiel op  Instagram en we zullen contact opnemen met de winnaar via een direct bericht op  Instagram zodat wij je de prijs kunnen sturen.

En de prijs? De winnaar van onze wedstrijd op  Instagram zal een Katia kit ontvangen met 4 assortimenten Amigurumi 100% Cotton + haaknaald, onze 5 tijdschriften Lente-Zomer 2015 en ons boek  Alle steken voor het breien 2.