5 onmisbare tijdschriften voor het breien deze Lente·Zomer 15

Ben je op zoek naar luchtige en vrolijke kledingstukken die je kan dragen op zonnige dagen? Wij presenteren de 5 tijdschriften van onze collectie Lente-Zomer 2015: Beginners 3, Baby 72, Kinderen 73, Dames 81 en Dames 82. 299 onmisbare modellen om te breien en ten volle te profiteren van de nieuwe garens van dit seizoen.

tijdschriften-katia-2015-NL

Beginners 3

¡Ná 2 komt 3! Gezien het succes van onze eerste twee nummers van ons tijdschrift Beginners, is nu ons nummer 3 verschenen. Wij voegen toe, aan de ontwerpen van de herfst en winter van Beginners 1 en 2, 72 modellen voor het breien en dragen in deze Lente-Zomer 2015. En zoals ook bij Beginners 2, heeft dit nummer 3 nieuwe en interessante videos die je stap voor stap helpen om complete werkstukken te breien.  Indien je één van de vele nieuwkomers bent in de breiwereld, raden wij je aan om ons Kanaal in YouTube te volgen zodat je geen enkele van onze DIYs mist.

Baby 72

50 creaties voor je baby met beschrijvingen in verschillende maten, vanaf pasgeboren tot 18 maanden, zoals ook voor 3, 6 en 12 maanden. Pastelkleuren, lieve vormen, geometrische ontwerpen, blue jeans bedrukkingen, grijze kleurovergangen met lijnen in felle kleuren, tweekleurige kledingstukken en nog veel meer is te vinden in Baby 72.

Kinderen 73

Begin nu een maritiem avontuur met frisse ontwerpen, vol met kleuren en luchtige kledingstukken. Pak de flippers, bril en snorkel maar vast in de koffer! Kopje onder en ontdek de 42 creaties voor jongens en meisjes in  de maten van 2-4 jaar tot 10-12 jaar die je dit seizoen kan “vissen”!

Dames 81

Ontsnap, koppel los, observeer het landschap, ontdek het moment en de plaats via je breinaalden. In het onderwerp Idylic Bucolic Lovely Holidays van Dames 81 wachten er 39 prachtige modellen voor vrouw op je, 12 ideale accessoires en 15 woningprojecten die je zullen laten dagdromen.

Dames 82

Alledaags, actief, vriendelijk… dit is het onderwerp Street Walking Shopping van ons tijdschrift Dames 82.  De spirit van de stad inspireert deze 44 atractieve modellen voor de vrouw, 6 voor de man, 5 accessoires en 14 ontwerpen voor de woning. Wandel met je eigen stijl en met de hand gebreide modellen door de straten van je stad. Zoals in echte modeshows!