Met slechts 1 bol Katia garen: 24 handgemaakte cadeau-ideeën voor Kerstmis

Handgemaakte cadeau
X-mas is in the air! Daarom delen wij 24 handgemaakte cadeau-ideeën, vervaardigd met slechts 1 bol Katia garen. Okay! Het is tijd om de Kerstgeschenken voor te bereiden, de verrassing voor je “onzichtbare Vriend” of de look voor de feesten of familiediners. Kortom, de lijst van wachtende projecten wordt steeds groter en soms kom je tijd, budget of inspiratie te kort. Om deze reden, hebben we deze selectie van 24 Kerstcadeaus gemaakt: mutsen, dassen, sjaals, een enkele losse kraag, halsdoeken, enkele handschoenen en zelfs een hoes voor de mobiele telefoon. We herhalen ! Al deze handgemaakte cadeau-ideeën zijn gemaakt met slechts 1 bol Katia garen.

24 handgemaakte cadeau-ideeën

1 en 2. Aan de ene kant, brei een elegante das met een heel eenvoudige steek met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Mousse. Aan de andere kant, combineer brei-en haakwerk om deze spectaculaire muts te maken.

Handgemaakte cadeau Handgemaakte cadeau

3. We stellen je ook voor om een maxi das te maken(185 cm lang) met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Scala.

Handgemaakte cadeau

4 en 5. Het perfecte paar: handschoenen zonder vingers en bijpassende gebreide muts. In dit geval, heb je slechts 2 bollen van de kwaliteit Katia Essence, nodig, één bol voor elke accessoire.

Handgemaakte cadeau

6. Met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Airebrei je deze elegante en eenvoudige losse kraag Concept.

Handgemaakte cadeau

7. Als je liever met dikkere wol wil breien, maak dan deze jeugdige muts met één bol van de kwaliteit Maxi Merino.

Handgemaakte cadeau

8. Ben je op zoek naar een praktisch, eenvoudig en héél snel te maken cadeau ? Haak dan deze hoes voor mobiele telefoon met één bol van de kwaliteit Katia Washi.

Handgemaakte cadeau

Teddybeer touch

9. Wil je een modeliefhebber verrassen met een trendy accessoire ? In dat geval, brei dan een spectaculaire sjaal met een Faux Fur effect met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Estepa Degradé.

Handgemaakte cadeau

10. Als je 1 bol van de kwaliteit Katia Velour Degradé hebt, dan heb je deze kleurvolle halsdoek met een teddybeer touch.

Handgemaakte cadeau

11 en 12. In het tijdschrift Easy Knits zie je hoe je mutsen moet maken met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Velour.

Handgemaakte cadeau

Handmade meerkleurig

13, 14 en 15. Breien of haken ? Een gemakkelijk patroon of iets uitgebreider ? Het antwoord is in deze 3 halsdoeken en in de 12 meerkleurige kleuren van de kwaliteit Katia Paint.

Handgemaakte cadeau

16, 17 en 18. Magisch ! Een bol van de kwaliteit Katia Stella = een elegante gehaakte sjaal, een spectaculaire das met ajour of een prachtige halsdoek.

Handgemaakte cadeau

19 en 20. Verras die speciale persoon met Winter Rainbow en deze prachtige meerkleurige sjaals.

Handgemaakte cadeau

21. Voor de jongsten thuis, stellen wij deze actuele en warme muts of beanie voor. Met de kwaliteit Azteca Milrayas kan je niet fout gaan !

Handgemaakte cadeau

Gehaakte sjaals met ajour

22. Deze gehaakte sjaal met ajour is gemaakt met slechts 1 bol van de kwaliteit Katia Verso. Wil jij er ook een maken? Nou, kijk dan eens naar de 16 kleuren.

Handgemaakte cadeau

23. Vervolgens, stellen wij je voor om een bol garen van de kwaliteit Sweet Lace te transformeren in een gehaakte Salomon sjaal.

Handgemaakte cadeau

24. Tot slot, helpen wij je om een prachtige sjaal met ajour te haken. Ongetwijfeld geeft de kleurrijke kwaliteit Katia Lucy Lace een eenvoudig werkstuk een uniek resultaat.

Handgemaakte cadeau

Volg ons op de sociale netwerken (boven-rechts) en abonneer je op de blog (als je dat nog niet gedaan hebt). Je ontvangt hierna een e-mail met de bevestiging, klik op de link voor het voltooien van het abonnement.