Ontdek ons nieuwe haaktijdschrift Katia Crochet 113! Patronen voor zomers haakplezier 🥳

7 maart, 2023

Op veler verzoek is hier het nieuwe tijdschrift Katia Crochet 113 vol met zomerse haakpatronen om deze zomer aan de slag te kunnen. Ontdek 25 haakpatronen voor kleding en accessoires voor dames, evenals Katia Plus-modellen met instructies voor grotere maten. Geniet van een explosie van kleur, zoals paars, oranje, koraal, geel en nog veel meer met onze nieuwe lente- en zomergarens 2023.

Ontdek ons nieuwe haaktijdschrift Katia Crochet 113! Patronen voor zomers haakplezier 🥳

Katia Crochet 113 magazine met zomerse haakpatronen

Maak de zomer nog kleurrijker met de frisse en vrolijke projecten uit het nieuwe tijdschrift Katia Crochet 113: topjes, truien, vesten, jurken, bikini´s en accessoires. Het maakt niet uit welke stijl je hebt, of je nu een beginner of een professional bent.. Ontdek een grote selectie zomerse haakpatronen voor dames!

Ontdek ons nieuwe haaktijdschrift Katia Crochet 113! Patronen voor zomers haakplezier 🥳

Gehaakte topjes en hemden

1. Wil je een trendy item toevoegen aan je zomergarderobe? Deze gehaakte top met brede bandjes in ons nieuwe garen Aqua is daar perfect voor!

2. Een mooi topje gemaakt van ons zachte Fair Cotton garen om te combineren met een broek met hoge taille. Een bloemenpatroon siert de voorkant, terwijl de top in de nek wordt dichtgeknoopt en de achterkant open blijft.

3. Een top met retro vibes! Met dit patroon haak je een top van granny squares met ons katoengaren Cotton 100%. Een bijzonder model met een vierkante halslijn.

4. Wil je een moderne gehaakte outfit? Maak dan je dromen waar met dit patroon voor een gehaakte damestop en een paar bollen Katia Gatsby, ons trendy garen met metallic effect.

Gehaakte vesten, dé zomertrend van 2023

5. Ontdek hoe eenvoudig het is om een ​​granny square vestje te haken met ons nieuwe Fair Cotton Granny garen. Gebruik de populaire haaktechniek om je eigen spectaculaire vest te maken!

6. Breng je zomerlooks naar een hoger niveau met dit lange gehaakte vest! Met ons Panama garen krijg je een elegante en moderne afwerking. 3 verschillende kantpatronen worden gecombineerd tot een uniek design.

7. Wees elegant met dit prachtige gehaakte vest! Het patroon met ons Katia Alabama garen combineert een schelppatroon en een netpatroon voor een buitengewoon ontwerp.

Katia Plus: haakpatronen voor grote maten

8. Geniet van de elegantie van deze moderne haakpatronen in grote maten! Dit lange granny square truitje is gemaakt met ons speciale Fair Cotton Granny garen. Elke bol is genoeg voor 12 granny squares!

9. Ben je op zoek naar een leuk gehaakt vestje voor de zomer? Bekijk dan dit tweekleurige ontwerp met vierkantjes en een kantsteek, gehaakt in twee contrasterende kleuren met ons katoengaren Katia Cotton 100%.

10. Deze top met opengewerkte strepen is gemaakt met ons garen Milos en laat niets te wensen over als je op zoek bent naar een nobel en stijlvol ontwerp. Met de kraag, driekwart mouwen en ruches geeft deze top je een nette uitstraling.

100% zomer – ideeën voor strand en zwembad

11. Deze bucket hat en bijpassende tas in vrolijke kleuren zijn de perfecte accessoires voor een dagje aan het zwembad. Maak lichte accessoires met ons Washi garen. De tas is dankzij de ritssluiting professioneel afgewerkt en daarnaast ook nog eens praktisch. Twee accessoires die in elke strandtas thuishoren!

12. Een maxitrui van grote granny squares is precies wat je over je badkleding moet dragen! De plus size trui is gehaakt met ons Alabama garen in een gedurfde kleur. 

13. Creëer zelf een unieke strandlook met deze gehaakte bikini! Volg onze instructies en haak een mooie bikini in je favoriete kleuren met ons garen Katia Summer Comfort.

Hoe koop ik Katia tijdschriften?

Onze nieuwe magazines met zomerse haakpatronen vind je nu in je lokale handwerkwinkel. Ook kun je online terecht voor tijdschriften, garens, haak- en breipatronen, haak- en breinaalden, stoffen en naaipatronen. Want dat vind je allemaal op onze website. Je kunt je favoriete patronen ook los kopen als PDF-formaat.