Katia VideoKAL September: gebreide muts voor baby met Merino Sport / Merino Aran

2 september, 2015

videoKAL-NL

Als wij je een VideoCAL of VideoKAL voorstellen, weet je dan waar we het over hebben ? Geen idee ? We zullen je het uitleggen ! Elke maand gaan we een gebreid of gehaakt model voorstellen op een niveau van beginners.  Wanneer je nog niet erg goed bent met de naalden, zal je leren om alle soorten modellen te breien of te haken door het stap voor stap volgen van onze videos. En wanneer de patronen en grafieken  “een taal zijn die je nog niet beheerst “, zal je ontdekken hoe je deze moet lezen en hoe je de aanwijzingen moet gebruiken met de naalden. Je zal aansluiten met personen die dezelfde hobby hebben en je kan je vooruitgang en resultaten delen op de sociale netwerken via de hashtag #KatiaVideoKAL. En het beste is: elke maand zal je een kledingstuk hebben dat 100% door jezelf gemaakt is !

videoKAL-hashtag-NL

Wil je graag beginnen ?  Fantastisch! Dan maken we plaats voor ons project om samen te gaan breien in September: gebreide muts voor baby met  Katia Merino Sport of Merino Aran

videoKAL12-NL

Hier is de vídeo DIY (Do it Yourself) waarmee je stap voor stap je mutsje voor de baby kan breien met  Katia Merino Sport.

De gebreide muts voor baby die we laten zien is gebreid met de kwaliteit Katia Merino Sport, maar je kan hiervoor ook de kwaliteit Katia Merino Aran gebruiken. Download het patroon voor het volgen van de beschrijving, we geven ook aan hoeveel bollen garen je nodig hebt afhangend van de leeftijd van je baby.

videoKAL12-NL1

Volg stap voor stap en in je eigen ritme, wanneer er een moeilijkheid is zullen we die onder ons allemaal oplossen. Vraag, stel voor of help  de rest van de deelnemers met een commentaar op dit bericht. Begin met #KatiaVideoKAL de maand September !

Katia VideoKAL Speciaal Zomer

En de winnaars van 3 kits Katia met alles wat nodig is om deze VideoKAL van September te breien zijn: Luisa, Angeles en Patri.

Gefeliciteerd ! Hartelijk dank aan iedereen die deelgenomen heeft en voor het met ons delen van jullie gebreide halsdoeken met de kwaliteiten Katia Tahiti, Tahiti Spray en Tahiti Beach gedurende deze zomer.