Vind de 4 trendy kleuren voor de Herfst Winter 17/18 in de nieuwe garens en het tijdschrift Katia Concept

Weet je wat de trendy kleuren zijn voor de Herfst Winter 17/18 ? Deze laten wij je hier zien via de nieuwe garens Katia en de modellen van het tijdschrift Katia Concept 4Camel & Toasted, Khaki, Smaragdgroen Petroleum en Mid Blue zijn onze voorstellen voor de trendy kleuren voor dit seizoen. 4 Modieuze kleuren die je vind in de bollen garen van Concept by Katia. Kleuren die je, bovendien, ook kan waarderen in deze selectie van gebreide en gehaakte kledingstukken in het nieuwe tijdschrift Katia Concept 4. Ongetwijfeld, een reeks van must-knit en must-crochet of ontwerpen, die wij aanbevelen voor het breien. Voel het genoegen van het breien met natuurlijke vezels zoals alpaca, mohair, zijde en kameel in deze interessante trendy kleuren.

trendy kleuren

Trendy kleuren

Camel & Toasted

Inderdaad, de invloed van de mode heeft ervoor gezorgd dat de kleur camel synoniem is geworden met goede smaak. Het kan niet ontkend worden dat de toastkleuren perfect combineren met jeans en intense kleuren. Vind deze trendy kleur, onder anderen, bij de kwaliteiten KenaSeta-MohairGobi Lace en Mohair Lace.

trendy kleuren

Must-Knit by Katia. Korte oversize trui met rechte mouwen, gebreid met de Baby Alpaca 100%. Een onontbeerlijk kledingstuk: jasje in de stijl Chanel met kleuren bruin, beige en camel van de Pisco.

Khaki kleuren

De kleur khakigroen, oorspronkelijk te vinden in militaire uniformen, is nu in de mode. Dit is waarschijnlijk omdat dit zo gemakkelijk te combineren is met de kleuren zwart, wit of beige. In de nieuwe collectie Katia, vind je verschillende intensiteiten van de kleur khakigroen bij de Baby Alpaca 100%Seta-MohairKena...

trendy kleuren  

Must-Knit by Katia. Wij stellen je een prachtige gebreide colsjaal voor, gemaakt met de Gobi Lace en een spectaculaire poncho in kabelsteek met de Alpaca Silver. Dit breiseizoen wedden wij op deze verrassende tweekleurige trui gebreid in briochesteek met de Cotton-Yak.

Smaragdgroen Petroleum

Zonder twijfel, de kleur smaragdgroen is een heel flatterende kleur. Daarom, is het ook geen toeval dat deze kleur herhaald aanwezig is op bijvoorbeeld de rode lopers. Verkrijg een energieke en bruisende look door middel van kledingstukken die gebreid zijn met de Alpaca Silver, Baby Alpaca 100%Seta-Mohair en Aire.

trendy kleuren

Must-Knit by Katia. Brei de meest intense smaragdgoene kleur met deze trui met kabels over het lijf en de mouwen, gebreid met de Kena. Must-Crochet by Katia. Vervaardig een eenvoudige set met dit gehaakt vest in ajour, gehaakt met de Mohair Lace.

Mid Blue

Pale blauwe kleuren, doch zacht, zorgen voor een verfijnde en elegante look, maar toch toegankelijk. Derhalve, heeft deze kleur zich omgezet als de ster kleur van publieke vertegenwoordigers zoals presidenten, first lady’s en royalty. Baby AlpacaCatena MerinoCotton-Merino en Silk Tweed zijn enkele van de Katia garens die verkrijgbaar zijn in de kleuren Mid Blue.

trendy kleuren

Must-Knit by Katia. Elegant vest met ajour in zig-zag en roes, gebreid met de Seta-MohairMust-Crochet by Katia. Sponzige gehaakte colsjaal in jasmijnsteek met de Katia Aire.

Vertel ons ! Met welke trendy kleuren identificeer jij jezelf ? Daarom, wij willen heel graag weten wat jouw voorstellen en projecten zijn. By the way, indien je het gemist hebt, vertellen wij je hier enkele geheimen van de nieuwe collectie.