14 nieuwe Katia garens Lente Zomer 2018 om verliefd op te worden en een zeer speciale prijs mee te winnen

We weten dat het nog koud is, maar het is februari, de maand van de liefde. Je weet wel, Valentijnsdag… een perfecte gelegenheid om nieuwe garens te ontdekken, verliefd te worden en te dromen van toekomstige DIY-projecten. Daarom presenteren we vandaag 14 nieuwe Katia garens Lente Zomer 2018. Noteer maar! Meerkleurig katoen, lichtere lintgaren dan lontwol, de beste selectie natuurlijke vezels of gerecycled garen zijn een aantal van onze voorstellen om met veel plezier te breien of haken.

nieuwe Katia garens

Wil je meer weten over onze Lente Zomer 2018 garens? Lees dan verder… En is het liefde op het eerste gezicht bij het zien van een van de nieuwe Katia garens, proficiat! Je krijgt de kans om mee te doen aan onze loterij “You are the yarn that I want“. (Het spijt ons als je nu het liedje van Grease niet meer uit je hoofd krijgt). Aan het eind van deze post vertellen we alles wat je moet weten om mee te doen aan de loterij en hoe je een hele speciale prijs kunt winnen.

Nieuwe Katia garens

Kleurrijk vermaak

Bora Bora. 100% katoen verkrijgbaar in 5 kleuren, maar in 2 verschillende kleurencycli. Door garens van een korte cyclus met die van een lange cyclus met elkaar af te wisselen krijg je verrassende prints.

nieuwe Katia garens

Capri Plus. De vrolijke meerkleurige versie van Capri, een van onze meest geliefde gemerceriseerde katoenen basisgarens.

nieuwe Katia garens

Malibu Plus. Een evolutie van het gespikkelde effect van Katia Malibu: enerzijds, een ondergrond van intense kleuren en ongeverfde stukjes en, anderzijds, een wit lintgaren vol spikkels in verschillende kleuren.

nieuwe Katia garens

Speciale lintgarens

Hawaii. Een origineel en licht fijn lintgaren voor exclusieve kledingstukken. Dit garen kan heel gemakkelijk met dikke naalden worden gebreid. Met slechts 3 bollen maak je een eenvoudige, koele meisjestop.

nieuwe Katia garens

Maui. Lintgaren met een onregelmatige dikte van 100% katoen in 7 levendige meerkleurige tinten. Een perfect garen om dit voorjaar aan een stuk door tops te breien.

nieuwe Katia garens

Mini Washi. Het dunste en meest zomerse lintgaren van de kwaliteit Washi voor het maken van woningaccessoires of allerlei kledingstukken. Je kunt bijvoorbeeld met slechts 2 bollen Mini Washi een jeugdige damestop breien.

nieuwe Katia garens

Met één bol garen

Funny Rainbow. Jouw brei- en haakervaringen met onze garens zijn erg belangrijk. Daarom hopen we dat dit KNOOPLOOS garen je deze lente nog happyer maakt. Je kunt naast een sjaal met één bol Funny Rainbow een top, een gilet of een sjaaltje met een verrassende kleurenexplosie maken.

nieuwe Katia garens

Sunset. Klaar om te schitteren? Doe dat met dit katoenen cake garen met echte kristallen parels. Brei een elegante sjaal met één bol garen en maak indruk tijdens zomeravonden.

nieuwe Katia garens

Soleil. Deze bol bevat 200 gram lichtgewicht dik garen met de perfecte draaiing om gemakkelijk een kleurrijke sjaal te breien of haken.

nieuwe Katia garens

Verschillende garens

Montecarlo.  Komt dit indrukwekkende fantasiegaren je bekend voor? We zullen je een geheim verklappen: je hebt het vast wel eens zien hangen in de etalages van bekende modemerken, in collecties van modeontwerpers en in modemagazines.

nieuwe Katia garens

Recycled. Een garen voor milieubewuste DIY-ers. Gemaakt van organisch katoen dat is verbouwd zonder pesticiden en gerecycled polyester van afgedankte plastic flessen.

nieuwe Katia garens

Tencel-Cotton. Weet je wat Tencel is? Dat is Lyocell, een biologisch afbreekbare vezel die op milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt gemaakt. 99% van de stoffen die worden gebruikt in de vervaarding is herbruikbaar.

nieuwe Katia garens

Concept by Katia

Cotton-Alpaca. Een fusie van stoffen Made in Peru: Alpacawol en Tanguis katoen. Dit uit Pisco afkomstige katoen onderscheidt zich door zijn vezellengte en weerstand. Een sponsig garen bedoeld om met dikkere naalden te breien.

nieuwe Katia garens

Polynesia. 100% natuurlijk flamé garen, waarin de zachtheid van katoen, de eenvoud van linnen en de elegantie van viscose worden gecombineerd.

nieuwe Katia garens

You are the yarn that I want

En tot slot willen we je aansporen om mee te doen aan onze wedstrijd ‘You are the yarn that I want’, waarmee je een heel speciale prijs kunt winnen. Verklaar je liefde voor een van onze nieuwe Katia garens en maak kans op een hoofdprijs Lente Zomer 2018. Wat je moet doen om aan de loterij deel te nemen:

  1. Vul het volgende formulier in: voor- en achternaam, e-mailadres en vink het vakje aan met de nieuwigheid van Katia waarop je verliefd bent geworden.
  2. Meld je aan voor de blog (als je dat nog niet hebt gedaan). Je zult een bevestigingse-mail met een link ontvangen. Klik op de link om de aanmelding af te ronden.

Regels van de loterij

Wedstrijd bestemd voor inwoners van Europa. Wij tellen een deelname per e-mailaccount. Je kunt deelnemen tot woensdag 28 februari om 23:59 uur (UTC+0). Op donderdag 1 maart 2018 maken wij de naam van de winnaar bekend. Uiteraard ben je welkom om in deze post opmerkingen te plaatsen over deze nieuwigheden. Deel met iedereen je liefde voor de nieuwe garens.

Winnaar