Leer de Schubbensteek en haak deze Baby Draak Trappelzak met Katia Azteca

Draak Trappelzak

Zeemeerminnen, eenhoorns, elfen…draken ! Als je gefascineerd bent door magische wezens, zal je zeker enthousiast raken met dit nieuwe haakwerk project: Baby Draak Trappelzak. Je hebt slechts enkele bollen van Azteca nodig en leer de Schubbensteek of Krokodilsteek te haken. Je zal zien, dit is een gemakkelijke, leuke en plezierige haaksteek. Ongetwijfeld, deze steek is een genot om te haken, want door het haken van slechts enkele naalden verkrijg je een heel mooi resultaat. Bovendien, het is héél eenvoudig ! Met het haakpatroon  leggen wij met grafieken uit hoe je de Schubbensteek moet haken. Pak je haaknaald en verander 6 bollen Katia Azteca (kl. 7840) in een schattige baby trappelzak voor het warm houden van je “kleine draakje”.

Draak Trappelzak Maten Baby Draak Trappelzak

De Baby Draak Trappelzak wordt uitgelegd voor de maten van 6 tot 18 maanden, maar dit patroon is heel gemakkelijk aan te passen voor andere maten. Op de grafieken kun je de volgende progressieve reeks van het aantal schubben zien in de even naalden: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24. Dus, voor het haken van een grotere maat moet je 3 schubben meerderen in de volgende rijen. Wanneer je de gewenste breedte bereikt hebt van je trappelzak, haak dan hierna elke naald zonder te meerderen tot je de gewenste lengte bereikt hebt. Op deze manier kan de hele familie genieten van hun eigen warme en comfortabele Draak Trappelzak. En uiteraard, elke draak heeft zijn eigen persoonlijkheid, die verkregen kan worden door het gebruiken van andere kleuren. Ontdek de 34 kleuren van Azteca en verras iedereen met het meerkleurige effect van de zachte overlappende schubben.

Draak Trappelzak Durf jij dit model te haken ?

Alsjeblieft, wij willen heel graag voltooide projecten zien of  projecten die nog in uitvoering zijn. Twijfel daarom niet om je foto’s te delen of links naar je blog of sociale netwerken op onze Facebook. Daarbij ook niet vergeten om de hashtag #madewithKatia te gebruiken bij je foto’s. Bij Instagram zijn wij reeds meer dan 19.600 liefhebbers van het breien, het haken en de garens. Word ook lid van de gemeenschap breisters en breiers online!