5 borduurprojecten om kleding te personaliseren met @srtalylo

10 oktober, 2023

Maak je klaar om je onder te dompelen in het creatieve borduur e-book van Señorita Lylo! In dit speciale borduur e-book vind je 5 patronen om jouw gebreide kledingstukken tot leven te brengen met Katia garens. Dit e-book is meer dan een eenvoudige borduur handleiding. Het is een reis naar persoonlijke expressie, naar de transformatie van eenvoudige kledingstukken in 100% unieke kledingstukken. Borduurprojecten om kleding te personaliseren, waar voorouderlijke wijsheid wordt gecombineerd met modern design. Scroll verder voor de 5 prachtige projecten in het nieuwe e-book!

5 borduurprojecten om kleding te personaliseren met @srtalylo - borduren ebook katia

5 borduurprojecten om kleding te personaliseren

Tijdens deze wandeling door het Bos van Garen begeleidt Señorita Lylo je met 5 video tutorials, zodat je stap voor stap kunt leren hoe je truien en vesten met prachtige borduursels kunt personaliseren.

5 borduurprojecten om kleding te personaliseren met @srtalylo - borduren ebook katia

1 | Caleidoscoop Trui

Transformeer het gewone in iets buitengewoons met de Caleidoscoop Trui. Een echte parel gebreid in merinowol, versierd met geborduurde bloemen die een unieke persoonlijkheid toevoegen.

2 | Gebreid Damesvest Damero

Met enkel de kettingsteek borduur je al dit abstracte ontwerp van de Damero vest, een lang, warm en comfortabel kledingstuk.

3 | Hojas Vest

Voel de magie van de herfst in het Hojas vest met het prachtige geborduurde bladmotief op de rug, schouder en één mouw.

4 | Paseo Damesvest

Begin je creatieve borduuravontuur met de Paseo Vest, een lang en open kledingstuk met trossen geborduurde madeliefjes. 

5 | Serpentina Trui

Het juk van de Serpentina Trui is versierd met abstracte lijnen die elkaar in perfecte harmonie kruisen, als penseelstreken op een schilderij.

E-book Het Bos van Garen van Señorita Lylo

Dit e-book is meer dan een eenvoudige borduur handleiding. Het is een reis naar persoonlijke expressie, naar de transformatie van eenvoudige kledingstukken in 100% unieke kledingstukken.

5 borduurprojecten om kleding te personaliseren met @srtalylo - borduren ebook katia