Merino Wol: de 100% natuurlijke modieuze vezel in 7 gebreide kledingstukken

26 oktober, 2017

Ongetwijfeld, de ster van deze winter is de vezel van Merino Wol. De wereld van de mode geeft zich nogmaals over aan zijn zachtheid, sterkte en flexibiliteit. Bij Katia weten wij heel goed wat de voordelen zijn van de Merino Wol in de vervaardiging van gebreide kledingstukken. In feite, in elke collectie eisen wij de grote kwaliteit en de veelzijdigheid van deze 100% natuurlijke wol. Onze Merinos lijn biedt niettemin een breed assortiment van bollen garen die -geheel of gedeeltelijk – samengesteld zijn met deze prachtige wol van merino schapen. Deze Herfst Winter 17/18 stellen wij je oneindig veel modellen voor die gebreid zijn met de Merino Wol. Maar bovenal, willen we dat je geniet en ontspant van het breien in je vrije tijd. Daarom, hebben wij 7 kledingstukken geselecteerd die gemakkelijk te breien zijn met enkele van onze meest gewaardeerde garens.

Merino Wol

Made with Merino Wol

1. Speel met de combinatie van 2 kleuren van Katia Merino Baby tijdens het vervaardigen van dit van dit gebreide vest. Een kledingstuk met vertikale gekleurde blokken, gebreid op slechts de basis van Rechtse Tricôtsteek.

Merino Wol

2. Extra lange trui gebreid met de kwaliteit Katia Cashlana in een zachte reebruine kleur. Wij benadrukken de afwisseling van Boordsteken, vertikaal en horizontaal georiënteerd. Op deze manier, verkrijgen we een ogenschijnlijk complex ontwerp, maar dat heel gemakkelijk te breien is.

Merino Wol

3. Driekleurige trui met een asymmetrische lengte, gebreid in de denim tonen van Katia Merino Tweed. Zonder twijfel, een echte must-knitvanwege het comfortabel, eenvoudig en origineel ontwerp.

Merino Wol

4. Maxi das met flossen, gebreid met de kwaliteit Katia Merino Tweed. Opnieuw, richten wij ons op de trendkleur denim, maar verrijkt met de rustieke tweed stijl.

5. Lang gebreid vest vervaardigd met de mooie bruine aardekleur van Katia Merino Aran. Uiteraard, kan je altijd de perfecte kleur kiezen voor je vest. Er zijn 50 kleuren beschikbaar in de Merino Aran en 45 kleuren in de Merino Sport.

Merino Wol

6. Lang vest in een Chanel snit, gebreid met de kwaliteit Katia Merino Aran. Interessant ontwerp dat de trend van colour block volgt door het combineren van de kleuren turquoise pastel en denim met de kleuren grijs. Dit model kan ook gebreid worden met de kwaliteit Katia Merino Sport, equivalente wol.

Merino Wol

7. Als laatste, een gebreide trui in de kleur blauw met groene strepen, gebreid met Katia Merino 100%. Naast het combineren van deze kleuren, worden bij het breien de Rechtse Tricôsteek en de Ribbelsteek afgewisselend om zo op deze manier de dunne strepen van de trui zelfs nog meer te definiëren.

Merino Wol

Essentials

Je kan al deze modellen vinden in ons tijdschrift Katia Essentials 12, te koop in de Katia Winkels. Als laatste,  vergeet niet dat je ook individueel de patronen in PDF formaat* kan verkrijgen op onze website.

*Beschikbare betaalmogelijkheden: creditcards (Visa en Mastercard) en PayPal.