Gelukkig 2022! Begin het jaar goed met deze 7 gratis naaipatronen

Het jaar begint met nieuwe uitdagingen! Als je op zoek bent naar een nieuw project in 2022, zijn hier enkele eenvoudige ideeën om uit te kiezen. Leer naaien of verbeter je technieken met geavanceerde projecten. Wat je niveau ook is, deze 7 nieuwe gratis patronen die we in onze online catalogus met naaipatronen hebben opgenomen, zullen je zeker bevallen. Download onze 7 gratis naaipatronen om (baby)tassen, rokken, t-shirts en knutseltassen te naaien met Katia Fabrics.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

7 nieuwe gratis naaipatronen

Minirokken en midi-pareorokken

In onze nieuwe collectie naaipatronen hebben we drie verschillende rokken. Een gemaakt met tulle, een andere met pailletten en tot slot een midi sarongrok voor damesmaten. Het zijn allemaal eenvoudige naaipatronen, perfect voor beginners.

1. Midi sarongrok voor dames

Downloadbaar patroon in PDF-formaat om een gemakkelijk model van een pareo-rok met midi-lengte te maken in maat S-M-L-XL. Een perfect model voor beginners dat heel snel te maken is. Naai met onze nieuwe stoffen Recycled Scott Double Face fabrics of Vichy Muslin, ideaal voor dit soort projecten.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

2. Kinderrok met pailletten

Ontdek hoe eenvoudig deze mooie en kleurrijke paillettes rok voor kinderen met voering in tricôtstof te naaien is. Volg de eenvoudige stappen van ons patroon en onze video tutorial om in één middag de rok te kunnen maken en dragen. Kies uit de 3 verschillende kleuren pailletten.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

3. Kinderrok met tulle

Ontdek hoe eenvoudig deze leuke kinderrok van tule met voering in tricôtstof te naaien is. Volg de eenvoudige stappen van het PDF patroon en in één middag is de rok klaar om te dragen. Kies uit 4 beschikbare tule-stoffen. Daarnaast kan de rok met andere stoffen gemaakt worden, zoals Mousseline, BambulaRustic Cotton, of Jersey.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

Accessoires

4. Gewatteerde tote tas

Maak met onze nieuwe gewatteerde stoffen een eenvoudige tas. Een naaipatroon dat perfect is voor beginners.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

5 & 6. Projecttassen

We hebben 2 nieuwe handige patronen voor projecttassen voor het haken en breien. Vol met zakken en vakjes om alles georganiseerd te houden.

De eerste was de ster van onze laatste Sew-Along, een comfortabele tas om haak- en breinaalden en haak- of breiwerk in op te bergen met verschillende zakken, lange hengsels en een drukknoopsluiting. Bovendien bevat dit gratis naaipatroon ook nog een draagbare minitas om een bolletje wol in op te bergen. Ook handig als naaitas.

Katia SAW 2021: leer samen een projecttas naaien

Het andere model is een multifunctionele tas. Een perfect model om je gereedschappen en materialen mee te nemen, zodat je altijd alles georganiseerd bij je hebt. We raden je aan om ons resistente canvas te gebruiken voor deze tassen.

7 nieuwe gratis naaipatronen om 2022 goed te beginnen

7. Slaapzak voor baby’s

De beste slaapplek voor je baby is deze zachte slaapzak die ook nog eens omkeerbaar is. We raden aan om onze zachte Teddy Fur of Misty voor de buitenkant en jerseystof als voering te gebruiken. Download het naaipatroon gratis op onze website.

Katia Fabrics herfst- en winterstoffencollectie - winterstoffen voor baby's

%d bloggers liken dit: