Projecttas Sew-Along (SAL): laten we deze praktische tas samen aan elkaar naaien!

Alle stoffen die je nodig hebt om deze handige en praktische projecttas te naaien, zijn nu beschikbaar! In de Katia SAL 2021 naaien we een projecttas om breinaalden, haaknaalden of je naaigereedschap in op te bergen. SAL staat voor Sew-Along, wat ‘samen aan elkaar naaien’ betekent in het Engels. Tijdens de SAL geniet je samen met de leden van onze internationale Sew-Along Katia Facebookgroep van het proces. Doe mee en ontvang het gratis naaipatroon voor deze projecttas!

Katia SAW 2021: leer samen een projecttas naaien

Leer samen een projecttas naaien

Hoe doe je mee aan de SAL 2021? Zodra de SAL begint, delen we het patroon in onze Facebookgroep dat beschikbaar is in 6 talen: Nederlands, Duits, Spaans, Engels, Frans en Italiaans. Naai dit project in je eigen tempo, deel foto’s van je proces, stel vragen in de groep of help andere deelnemers met tips. Naast het naaipatroon van deze projecttas, vind je in de Facebookgroep al die kleine dingen die een SAL magisch maken. Leer nieuwe naaitechnieken, speel met de combinatie van stoffen en patronen, deel je vooruitgang en maak deel uit van een grote groep naailiefhebbers van over de hele wereld. Naai, verbind en geniet!

Katia SAW 2021

 • Start: 1 oktober 2021.
 • Duur: 2 weken.
 • Naaipatroon: Op 1 oktober zullen we het naaipatroon delen in de Facebookgroep Sew-Along Katia. Ook delen we een video waarin we je laten zien hoe je de onderdelen kunt knippen. Abonneer je alvast op ons YouTube-kanaal en activeer meldingen zodat je een bericht ontvangt wanneer wij nieuwe video’s uploaden!
 • Talen: Het patroon is beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Duits, Spaans, Engels, Frans en Italiaans. De video’s bevatten ondertiteling in alle 6 talen.
 • Materialen:
  – 75 cm popeline HABERDASHERY voor de voering
  – 90 cm katoenen canvas voor de buitenkant
  – 1 drukknoop
  – plakvlieseline 170 cm
  – 80 cm fiberfill / wattine van 90 cm breed
  – 250 cm katoenen biaisband

Katia SAW 2021: leer samen een projecttas naaien

%d bloggers liken dit: