Ontdek 11 nieuwe herfst/winter garens en maak projecten met slechts 1 of 2 bollen!

14 augustus, 2019

Hopelijk zit je nu heerlijk te genieten van de zomer onder het genot van een haak- of breiproject. Tijd voor een korte pauze! Wij hebben namelijk leuk nieuws: onze nieuwste herfst- en wintercollectie garens is gelanceerd. De herfst- en wintercollectie van 2019-2020 heeft maar liefst 30 nieuwe garens. In deze blogpost introduceren we 11 nieuwe herfst/winter garens waarmee je een heel project kan maken met slechts 1 bol (of in sommige gevallen 2). Al benieuwd? Lees gauw verder!

11 nieuwe herfst/winter garens van Katia, 1 bol = 1 project

11 nieuwe herfst/winter garens (1 bol = 1 project)

1. Azteca Infinity

Het nieuwe lid in de populaire Azteca familie. Deze veelkleurige wol is geschikt voor het breien van accessoires met een mooi kleurverloop. Haak een lange sjaal of brei een mooie stola met slechts één bol Azteca Infinity.

Katia Azteca Infinity garen: 11 nieuwe herfst/winter garens

Planned pooling

Na het grote succes van Magic Diamonds, een veelkleurige wol speciaal ontworpen voor de planned pooling techniek, introduceren we nu Magic Diamonds Flash en Big Diamonds. Met deze garens creëer je automatisch een unieke print met ruiten zonder van kleur te hoeven wisselen. 

2. Magic Diamonds Flash

Magic Diamonds Flash is een zachte en lichte wol in nieuwe vrolijke kleurencombinaties. Het prachtige ruiteneffect creëer je nu met nog meer kleuren! In deze video tonen we je hoe het werkt en laten we je zien hoe je een eenvoudige sjaal haakt met slechts 1 bol.

Katia Magic Diamonds Flash garen: 11 nieuwe herfst/winter garens

3. Big Diamonds

Maak je liever een groter project met deze mooie techniek, zoals een deken voor op de bank of een poncho? Dan is Big Diamonds iets voor jou. Brei de traditionele Schotse ruit met slechts één bol. Haak een poncho of brei een dekentje voor op de bank met onze gratis patronen. 

Katia Big Diamonds garen

Perfect cycle

Dit seizoen hebben we twee nieuwe toevoegingen aan deze populaire Perfect Cycle collectie: Melody Star en Melody Jacquard Print. Alle ‘perfect cycle’ garens hebben een prachtig kleurverloop waarbij de kleuren heel soepel in elkaar overlopen.

4. Melody Star

Merinowol met met een feestelijke metallic touch. Haak een jasje met kimonomouwen of brei een elegante mouwloze trui in boordsteek. Brei een colsjaal met slechts 1 bol, of een maxisjaal met 2 bollen.

Katia Melody Star garen

5. Melody Jacquard Print

Naast een mooi kleurverloop heeft deze merinowol een vrolijke en leuke dierenprint. Brei eenvoudig vestjes en truien met zachte kleuren en speelse dierenprintjes. Brei een speelse sjaal met slechts 1 bol of brei een poncho met slechts 2 bollen.

Katia Melody Jacquard Print garen

Paint collectie

Goed nieuws: aan de populaire Paint collectie zijn nu twee nieuwe garens toegevoegd!

6. Big Paint

Een zeer zacht lontgaren om vrolijke en kleurrijke accessoires mee te breien. Als je graag poncho’s maakt met Katia Paint, brei dan ook lekkere warme sjaals en mutsen met deze dikkere en luchtigere versie. Met slechts 1 bol haak of brei je een eenvoudige muts. Ontdek de 9 limited-editionkleuren van Big Paint en download onze nieuwe patronen geheel gratis!

Katia Big Paint garen

7. Twisted Paint

Een dikke wol met meerdere draden, bedoeld voor het maken van kleurrijke accessoires met slechts 1 bol. Dankzij de structuur van dit ronde garen, gevormd door 2 kleuren met lange cyclus die onderling in elkaar zijn gedraaid, is iedere bol uniek. Maak leuke en eenvoudige projecten met weinig moeite! Op onze website vind je een gratis haakpatroon voor een sjaal gemaakt met slechts 1 bol en een breipatroon voor een mouwloze trui met twee bollen.

Katia Twisted Paint garen

Speciaal voor sokken

8. Rainbow Socks

Ben je meer van de sokken? Dan is Rainbow socks iets voor jou. Ontdek onze nieuwe doos met daarin 2 bollen voor het maken van 2 identieke sokken in vrolijke regenboogkleuren. Dit garen is beschikbaar in 6 verschillende kleurenopties. Dankzij de combinatie van Merino Superwash en Polyamide kunnen de sokken zonder zorgen gewassen worden.

Katia Rainbow Socks garen

Speciaal voor wintertruien

9. Easy Jacquard

Easy Jacquard is een geprinte wol met gemiddelde dikte om eenvoudige kleding te maken met een winters jacquard-effect. Download onze gratis patronen en brei een muts en bijpassende sjaal met slechts één bol (250 gram). Brei een eenvoudige kindertrui met één bol of maak je eigen trui in maat 38-40 met slechts twee bollen.

Katia Easy Jacquard garen

Speciaal voor accessoires

10. Shiva

Een dik lontgaren met volume in de vorm van een luchtige garencake. Veelzijdig en veelkleurig garen om alle soorten accessoires mee te breien en haken. Download onze gratis patronen om eenvoudig en snel met slechts 2 bollen leuke sjaals te breien en te haken.

Katia Shiva garen

Speciaal voor baby items

11. Copito

Een zacht, pluche-touch garen om snoezige, moderne babykleertjes mee te breien. Maak mutsen, truien of leuke kussentjes in de vorm van een dier voor de kinderkamer in effen pastel- en natuurtinten van Copito.

Katia Copito garen

Nieuwe herfst/winter garens nu verkrijgbaar!

Enthousiast geworden van deze nieuwe garens? Goed nieuws: alles is nu verkrijgbaar via KatiaShop en de Katia Winkels bij jou in de buurt. Op onze website vind je talloze nieuwe gratis patronen zodat je aan de slag kunt met de nieuwe collectie. Deel je werk met ons op Facebook en Instagram en hashtag #katiayarns. Wij wensen je veel haak- en breiplezier met onze nieuwe herfst/winter garens!

11 nieuwe herfst:winter garens van Katia, 1 bol = 1 project