Katia VideoKAL Winter Special: jeugdige muts gebreid met de kwaliteit Merino Grosso, Maxi Merino, Peru of Norway

videoKAL-muts-gebreid-merino-grosso-NL

Verwelkom de winter met een warme en jeugdige muts die afhangt naar een zijkant. Je hebt slechts 3 bollen nodig in je favoriete kleur van de kwaliteit Katia Merino Grosso of,  indien je wenst, 2 bollen van de kwaliteit Maxi Merino, Peru of Norway. Zoals je ziet, je hebt een uitgebreid gamma van keuzes en kleuren beschikbaar voor het breien van dit eenvoudig patroon van ons tijdschrift Katia Beginners 4. Download het gratis patroon en volg stap voor stap de instructies die we je laten zien in onze video DIY.

Deze unisex muts gebreid met rechte breinaalden en er wordt gewerkt met heel eenvoudige steken zoals de boordsteek 2×2, rechtse tricôtsteek, averechtse tricôtsteek en gestreepte tricôtsteek zonder het wisselen van de kleur. Je leert om een plat werkstuk te transformeren in een heel actuele en moderne gebreide muts.

videoKAL-muts-gebreid-merino-grosso-NL-2

Volg dit stap voor stap en in je eigen ritme, indien je problemen hebt zullen wij die hier voor je oplossen. Deel je foto’s van het eindresultaat op onze Facebook, Twitter en Instagram via de hashtag #KatiaVideoKAL. Wij herinneren je eraan dat je bovendien via Instagram als je #2015withKatia toevoegt, je meedoet met onze wedstrijd Made with Katia 2015. Begin nu met breien, want de winter staat voor de deur !