Download ons patroon van amigurumi en maak een gehaakte mini kerstwereld met dennenbomen, boomstronken en herten

27 november, 2015

Katia-micromundo-Navidad-patron-amigurumi

Voor veel handwerksters en handwerkers zijn deze Kerst feestdagen speciaal, voor vele redenen: eindelijk zijn de koude winterdagen hier waarin je alleen maar wilt handwerken -tussen en onder- de zachte en warme garens; de lijst van handgemaakte cadeaus voor vrienden en familie begint langzaam vorm te krijgen (heb je nog geen ideeën ? Kijk dan eens naar de paragraaf Gratis Modellen op de Katia website indien je inspiratie nodig hebt); en uiteraard, begin de interieurversiering van het huis met mooie en leuke details.

amigurumi-pattern-katia

Dit zijn feestdagen voor het handwerken en het hiervan delen ! Daarom, wil Katia je dit jaar een heel speciaal patroon van amigurumi cadeau geven: een gehaakte mini kerstwereld met dennenbomen, boomstronken, herten en een witte besneeuwde grond, gemaakt met de kwaliteit Katia Amigurumi 100% Cotton. Een winters tafereel, tentoongesteld in een schaal met een glazen top, dat je kan gebruiken als een centerpiece op je tafel gedurende deze feestdagen. Download het gratis patroon en geniet terwijl je vormt geeft aan elk klein detail.

Katia-micromundo-Navidad-free-pattern-amigurumi

Wij zijn ervan overtuigd dat het kerstgevoel gelukkig zal zijn in deze magische miniwereld… Wij suggereren een glazen ondersteuning voor cupcakes -in dit geval, de glazen schaal Arv Bröllop van Ikea-, maar je kan ook een grote glazen schaal gebruiken en hierin minder dennenbomen, boomstronken en herten bevestigen. Er is geen excuus voor het niet maken van je kleine gehaakte wereld !

advent-15-nl

Wil je meer handgemaakte ideeën voor het versieren van je huis deze Kerstmis ? Wij hebben een aantal gratis patronen samengesteld in onze Adventskalender: magische rendieren die het bezoek verwelkomen bij de voodeur; vallende sterren die rechtstreeks op de zitbank vallen; een kerststal die geïnspireerd is bij de matrioskas (Russische poppen); sneeuwpoppen, dennenbomen, paddestoelen, cupcakes en gehaakte ballen voor het versieren van de kerstboom en nog veel meer… Het ware kerstgevoel komt tot leven met jouw naalden !