Waar wacht je op voor het maken van dit mode-kledingstuk? Ontdek onze nieuwe ideeën voor ponchos…

ponchos-must-have-01

Met een rechte, ronde of driehoekige snit, met een Noorse inspiratie, met etnische details, in kimonostijl, met meerkleurige bedrukkingen, geometrische figuren, geheel in één kleur, versierd met flosjes of pompoenen, met capuchon of kraag… Hoe zal jouw poncho of cape er dit seizoen uitzien ? Sinds meerdere seizoenen is Katia overtuigd van deze twee draagbare kledingstukken. In feite, op 4 van onze voorpaginas van de tijdschriften Herfst · Winter 15/16 zijn de protagonisten een cape of een poncho: Katia Sport 83, Basic 10, Accessoires 9 en Kinderen 75. Als je kijkt naar onze tijdschriften kan je een grote variatie vinden van ontwerpen voor het vervaardigen van deze kledingstukken. Dit jaar is het een must-have geworden onder beroemdheden, fashionists, liefhebbers van de trends en modeshows. En dat verbaast ons niet ! De veelzijdigheid maakt dat deze twee kledingstukken interessante projecten zijn om dit seizoen te vervaardigen zodat deze steeds bij de hand zijn in je kledingkast. Handwerkster! Hier zijn onze voorstellen voor gebreide en gehaakte poncho’s en capes… Waar wacht je op voor het vervaardigen van dit mode-kledingstuk ?

Een lange open cape is tijdloos. Wij stellen je 5 ontwerpen voor om dit kledingstuk te breien, ster van het seizoen 15/16 onder de celebrities. Stijlvol, kosmopolitisch en, uiteraard, met de extra kwaliteit van handgebreid met Katia garensPonchos by KatiaGray Scale, Cheviot Tweed, Kimono, Jaspé, Boho-Chic, Sporty, Casual Crochet, Oversized, Indian Style, Patchwork, Vintage, Country, Tartan en Total White.

Veelzijdige capes en poncho’s met persoonlijkheid. Wij zijn ons ervan bewust dat het moeilijk kiezen zal zijn onder de vele keuzes… Als je meer redenen nodig hebt om nog meer te gaan houden van dit kledingstuk, delen we bij Katia het patroon met jou en een complete video waarin je stap voor stap kan zien hoe deze poncho met capuchon in Katia Ushuaia gemaakt moet worden. Pak je naalden en doe mee met de ponchomanie! Ponchos by Katia: Fairy Tale, Ethnic, Colorful, Print en Romantic Katia Harmony: download dit model gratis in pdf.

Maak de outfit compleet met een korte stijlvolle poncho. Bedek je schouders en verander elke dag je look met dit jeugdig kledingstuk, eenvoudig en snel te maken. Vind je allround poncho tussen de patronen van onze tijdschriften Beginners 4, Accessoires 9, Basic 10 en Urban 84Ponchos by Katia: Essential, TexturedFestival en Trendy.

De kleintjes doen ook mee met de mode: poncho’s voor baby’s en kinderen. De poncho’s en capes voor kinderen zijn leuke kledingstukken, comfortabel, met vrijheid van beweging en houden de warmte vast in deze koude winterdagen. Wij geven je gratis dit patroon voor het vervaardigen van een kleurrijke poncho voor jongen of meisje met de kwaliteit Katia Kilt. Tevens bieden wij je een gratis patroon voor het maken van een zachte poncho voor de baby met de kwaliteit Katia Bambi. Download dit en wikkel je baby in een teder kledingstuk met een sponzige tact !

Heb je reeds één van deze kledingstukken in je kledingkast ?  Welk van deze poncho’s of capes zou je graag willen maken ? Vertel het ons ! Jouw mening en ervaring als handwerkster is heel belangrijk voor ons.