VideoKAL 2016: brei met je handen en win Katia kits

UPDATE 03/03/2016

Katia VideoKAL 2016

En de winnaars van 3 kits Katia met alles wat nodig is om deze VideoKAL van Maart te breien zijn Horten, Sterni en Cristina.

Gefeliciteerd ! Hartelijk dank aan iedereen die deelgenomen heeft en voor het delen met ons van jullie gebreide infintiy sjaal met Katia Look.

Heb je ooit geprobeerd om met je handen en armen te breien ? Wij stellen je voor om het jaar te beginnen met iets nieuws te leren met onze VideoKAL Speciaal 2016. Volg de beschrijving in de video waarin je zult ontdekken hoe je een warme sjaal infinity kan breien; download het gratis patroon en brei je colsjaal of infinity scarf met de kwaliteit Katia Look. Deel een foto van het resultaat op de muur van onze Facebook of op Instagram met de hashtag #KatiaKAL2016 gedurende de maanden januari en februari. Onder de deelnemers verloten we 3 kits van wol en naalden voor het maken van de VideoCAL/KAL in maart.

videoKAL16-LOOK5

Dit zijn de materialen die je nodig hebt voor het breien van de colsjaal met de armen. Je hebt slechts 2 bollen van de kwaliteit Katia Look en je handen nodig !

videoKAL16-LOOK12

In korte tijd brei met je handen en armen een colsjaal of infinity scarf. Het enige probleem dat je zal vinden is hoe je moet kiezen tussen de 9 kleuren van de kwaliteit Katia Look.

Doe mee ! Je hebt de tijd tot 29 febuari voor het delen van het resultaat op onze Facebook of op Instagram met #KatiaKAL2016. Onder de deelnemers verloten we Katia kits met onze garens, breinaalden of haaknaald die je nodig hebt voor het realizeren van het project van de volgende uitdaging. Volg de video in je eigen ritme en we zullen al je vragen oplossen in deze post. Begin het nieuwe jaar met #KatiaKAL2016 Special Nieuwjaar !