Duurzame projecten, Concept Line, trends, modeshows… snapshots van onze aanwezigheid op de HH Keulen

We zijn weer terug van de Internationale Handarbeid – en Hobbyvakbeurs van Keulen! Zoals elk jaar zijn het drie zeer intensieve dagen geweest, maar ook met veel illusie, want we presenteerde de nieuwigheden van de aankomende collectie Katia Herfst – Winter 2016-17. En waarom niet? We willen graag een aantal van de foto’s delen van alles wat onze aanwezigheid op de Duitse beurs heeft betekend: duurzame projecten, Concept Line, modeshows met handgebreide modellen, opkomende trends… Welkom, welkom op onze Katia stand in HH Keulen!

hh-cologne-katia-stand

Concept. Na ons enthousiasme over het succes van ons tijdschrift Concept nr 1 van dit seizoen 15/16, brengen we een tweede, nog ambitieuzere uitgave uit. De volgende editie van het Concept zal gepaard gaan met een specifieke Concept Line. Het gemeenschappelijke kenmerk van de garens in deze Concept Line zijn de nobele vezels, zoals kasjmier, zijde, merino, alpaca… High-end garens ontworpen voor het breien met plezier van minimalistische ontwerpen, modellen van natuurlijke schoonheid, zuiverheid van kleuren en rijkdom aan texturen.

Katia-stand-concept-hh-cologne-2016

Duurzame projecten: Nomada en Pacha-MamaEen deel van onze stand was ingericht met de Nomada en Pacha-Mama, zeer bijzonder omdat dit wollen met geschiedenis zijn, hierachter schuilen twee duurzame projecten. Aan de ene kant, het herstel en de bescherming van de transhumance en veeteelt in samenwerking met het merk Made in Slow door middel van het garen Nomada. Aan de andere kant, het zichtbaar maken van het vakmanschap en het zorgvuldige werk van de spinsters van de regio van Puno in Peru; de geboorteplaats van de alpaca strengen Pacha-Mama, bereid met alle inspanning en liefde.

  Katia-stand-pachamama-hh-cologne-2016

Modeshow met handgebreide modellen. Voor de sluiting van dit bezoek op onze stand in HH Keulen, willen we de ontwerpen van de modeshow delen, welke ongetwijfeld een van de belangrijkste catwalks in de trends van de handgebreide mode was. Het aanwezige publiek van de modeshow van HH Keulen heeft de nieuwste trends in kleuren en texturen al gezien, die we volop zullen gebruiken op onze brei en haaknaalden. We willen nu dat jij ook enthousiast wordt en begint te dromen over alles wat je komend seizoen Herfst – Winter 2016/17 zal breien.

Katia-catwalk-hh-cologne-2016

Trend Concept. Architectonische ontwerpen, nieuwe silhouetten, reliëfsteken en neutrale kleuren.

Trend Fur. De zachtheid van het haar omhult ons in een spel van reliëfs, zoete texturen, winterse ontwerpen en subtiele kleuren.

Trend Mohair. De onmiskenbare mohair heeft de hoofdrol in de subtiele kleurencombinaties, gedegradeerde vormen, sponsachtige ontwerpen en een verbintenis voor het oversized geïnspireerd in de jaren 70.

Katia-trends-catwalk-hh-cologne-2016

*Photos by H+H Initiative Handarbeit.

%d bloggers liken dit: