Leer amigurumi met Pasen! Haak een lief kuikentje en een schattig paashaasje met Katia Washi

16 maart, 2016

Ben je enthousiast over de amigurumi ? Wil je dat graag leren, maar je weet niet hoe te beginnen ? Profiteer ervan dat de vakantiedagen in zicht zijn om te starten met deze leuke techniek met onze haakpatronen voor Pasen. Download de instructies voor het haken van dit lief kuikentje en dit schattig paashaasje. Leer amigurumi met Pasen! Ze zijn heel eenvoudig en gemakkelijk !

Leer amigurumi

Bereid het materiaal ! Voor het beginnen met vormgeven aan deze amigurumis voor Pasen heb je alleen maar nodig: een haaknaald nr. 5, een wolnaald voor het afwerken en voor het toevoegen van geborduurde details, een steekmarkeerder voor het markeren van het begin van elke naald, vulling (vezel of wattenvulling) voor het geven van volumen en vorm aan onze amigurumi, 2 bollen van de kwaliteit Katia Washi geel (kl. 114) en een bol oranje (kl. 113) als je het kuikentje wilt maken of 2 bollen van de kwaliteit Washi beige (kl. 106) en een bol roze (kl. 111) voor het maken van het paashaasje amigurumi.

Leer amigurumi

Leer amigurumi

De gebruikte steken zijn de meest elementaire steken… In geval van twijfel, no problem! Herzie hoe elke steek gehaakt moet worden met onze video´s voor het leren van haken. Voor het haken van het kuikentje en het Paashaasje moet je de volgende steken kunnen haken:

Magische ring

Lossen

Halve vasten

Vasten

Zodra je deze steken eenmaal onder de knie hebt, zal er geen amigurumi meer zijn die je niet kan maken!

Leer amigurumi

Wil je meer ideeën haken tijdens deze vakantiedagen ? Hier zijn een aantal projecten die je kan haken voor het vieren van Pasen: mandje met oortjes van het haasje, mandje met vleugels en snavel van het kuikentje, slinger met gehaakte versieringen voor Pasen… En als je verder wilt gaan met het ontdekken van de amigurumi, laat je dan verrassen met de interessante voorstellen van de makers die gespecialiseerd zijn in deze techniek, te zien in onze sectie Proyekto Amigurumi. Bezoek ook eens onze website waar een heleboel gratis patronen te vinden zijn. Dit is het juiste moment, leer amigurumi!