Katia Fabrics Lente Zomer 2019: ga op reis met onze nieuwe stoffencollectie!

22 maart, 2019

De nieuwe Katia Fabrics Lente / Zomer 2019 Stoffencollectie ´OFF-HOLIDAYS´ zet de populaire trend voort om zowel fysiek als emotioneel te ontspannen en bij te komen. Families kunnen hun eigen werelden creëren dankzij de verschillende stoffen en originele patronen. Onze nieuwe stoffencollectie zoekt avonturen in verre landen. Verken, geniet en ontdek de nieuwe SS19 OFF-HOLIDAYS-collectie!

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Nieuwe stoffencollectie

Ook dit seizoen rekenen we op onze stoere 100% katoenen poplin, comfortabele jersey en resistente canvasstoffen. We hebben ook een zomerse sweatstof voor de frisse avonden en een nieuwe veelzijdige spijkerstof. Want wie reist er zonder denim in zijn koffer? Het is rebels, comfortabel en is met alles te combineren. Bij al onze stoffen vind je een tal aan naaipatronen met stapsgewijze instructies.

Dit seizoen hebben we 18 nieuwe stoffencollecties met Limited Edition printjes in levendige en trendkleuren voor alle leeftijden en smaken. Daarnaast hebben we 37 nieuwe naaipatronen voor baby´s, kinderen en accessoires. Vul je rugzak met fantasie en Katia Fabrics, het avontuur begint hier!

stoffencollectie

Pasteltinten

Magic Dream is een collectie van 4 printjes in zachte tonale groenen en crèmes gemaakt door de bekende illustrator Lady Desidia. Geïnspireerd door de magie van de natuur, bomen, vogels en bladeren, die samen zijn gecombineerd tot een delicaat thema. Naai een kledingset voor je baby of een lichtgewicht meisjesjurkje.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Little Indians: als je van koala´s en pasteltinten houdt, dan is deze collectie iets voor jou. De collectie bestaat uit twee poplin-stoffen en een mooie jerseystof met verenprint. Maak je eigen t-shirt met een knoop aan de achterkant!

Ballet: een collectie stoffen bestaande uit twee zachte en roze poplin stoffen (100% katoen) met illustraties van balletdansers. Dit zijn absoluut de favoriete stoffen van je kleine ballerina.

Miniwood: je zult zien dat de zomer duidelijk aanwezig is in deze collectie dankzij het wit en blauw bedrukte ontwerp met ijsjes. Extra leuk is een babyslaapzak in de vorm van een ijsje met deze stof!

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Bee Garden: bijen en honingraten worden gecombineerd met een belangrijke kleur van dit seizoen: mosterdgeel. Maak je eigen rokken, broeken en jurken met deze collectie die ook is ontworpen door onze geliefde Lady Desidia.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Kleurexplosie

Into the jungle: een collectie geïnspireerd door de jungle en zijn dieren, zoals de vrolijke apen. Een kleurenpalet van groen, oranje en blauw is ideaal voor het naaien van leuke kleding voor het hele gezin.

Canvas & canvas gold is de nieuwe collectie met onze meest resistente stoffen die perfect zijn voor het maken van accessoires zoals tassen, rugzakken en toilettassen. Er zijn 11 printjes en een Canvas Natur in crème, te gebruiken als een combinerende stof, voor het naaien van exclusieve ontwerpen zoals deze rugzak en tas.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Caribbean & Australia zijn twee collecties met dierenprintjes in groene en terracotta tinten. Haaien en krabben zijn de hoofdrolspelers. De jersey en zomersweatstof zijn ideaal voor het naaien van comfortabele kleding waarmee de kleintjes met alle gemak en bewegingsvrijheid kunnen spelen.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

stoffencollectie

Always Frida is onze eerbetuiging aan deze geweldige vrouw. Er zijn 3 stoffen in roze en groene tinten die de essentie van Frida uitstralen. Naai kleding voor baby´s, meisjes en vrouwen met deze 3 poplin-stoffen.

stoffencollectie

Meow: een collectie voor kattenliefhebbers kon natuurlijk niet ontbreken. Deze stoffen zijn vol van kleur, design en warmte. Word helemaal verliefd op deze babyslaapzak in de vorm van een kat.

stoffencollectie

Denim spijkerstof

Denim: als je een uniek ontwerp wilt naaien, raden we je aan een van onze 4 nieuwe denimstoffen te gebruiken. Dit is een 100% katoenen stof met de kenmerkende blauwe tint die we zo leuk vinden.

stoffencollectie

Op reis met Katia Fabrics

Travellers is de collectie die het meest geïnspireerd is op reizen. Het beschikt over trams, vliegtuigen, auto´s, motors, fietsen en koffers. Naai een beschermhoes voor je koffer of een jumpsuit met bijbehorende muts: ideaal om mee te nemen op reis!

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Pioneers: dit is de verzameling voor avonturiers. Het bevat neushoorns en tipi´s in tonaal wit en geel, een combinatie die niet onopgemerkt zal blijven.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Circus: als je het leuk vindt om te jongleren en pirouettes te maken, ga je deze collectie leuk vinden. Combineer alle drie de stoffen om deze strappy jumpsuit te naaien.

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Blue Japan & Rock´n´roll Ideas zijn twee collecties in blauwtinten die perfect bij elkaar passen. Leuk voor het naaien van jurken en kledingsetjes voor het hele gezin!

Katia Fabrics - nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2019

Katia Fabrics

Onze nieuwe stoffencollectie vind je in de Katia Winkels en ons online verkoopplatform KatiaShop.