Onmisbaar in je kast! Panache trui van @soleneknits, een comfortabele trui met kabel en eyelet design

Dankzij het ontwerp met kabels en eyelets wordt de Panache-trui een onmisbaar kledingstuk in je garderobe. Je kunt deze trui overal bij dragen. De body wordt van onder naar boven in de rondte gebreid met Katia Baby Alpaca 100%. Vanaf de armsgaten breien we de voor- en achterkant apart in heen en weer gaande rijen. Daarna breien we de schouders aan elkaar. Voor de mouwen raden we aan de steken op te nemen en in de rondte te breien met korte rijen.

Panache trui afmetingen

Het patroon van de Panache-trui is verkrijgbaar in 9 maten: van 97 cm 185,5 cm buste omtrek omdat het ontworpen is om een losse pasvorm te hebben met ongeveer 25 / 30 cm extra ruimte. Het model op de foto draagt maat 108 cm.

Panache trui - breipatroon door @soleneknits met Katia Baby Alpaca 100%

Solène Le Roux | @soleneknits

Hoi! Mijn naam is Solène, een breister/ontwerper van kleding en organisator van creatieve retraites voor breiers. Ik heb leren breien toen ik klein was, maar pas als volwassene voelde ik echt de behoefte om met mijn eigen handen te creëren en de kunst van traagheid opnieuw te ontdekken. Ik woon in Parijs met mijn man Tom en onze kat Hooper, maar ons doel is om te verhuizen naar een mooi huis op het platteland. Voor mij heeft breien een magische kracht die ons helpt onze creativiteit te uiten. Het een manier is om weer contact te maken met anderen, met de natuur en met onszelf. Ik nodig je uit om mijn patronen op Ravelry te ontdekken, mijn brei-avonturen te volgen op Instagram en meer te weten te komen over mijn aanstaande brei evenementen op soleneknits.com.

Panache trui - breipatroon door @soleneknits met Katia Baby Alpaca 100%

%d bloggers liken dit: