Kersttrui ontworpen door @vicnaranjavicristal 💗🦌 (not so) Ugly Xmas Sweater Challenge

24 oktober, 2023

Deze brei-uitdaging brengt creativiteit, gevoel voor humor, zelfverzekerdheid en een verlangen om plezier te hebben deze kerst… Brei en personaliseer jouw eigen “lelijke” kersttrui met WOW! by Katia. Dit maken wij zo eenvoudig mogelijk voor je! Laat je inspireren of volg de stap-voor-stap instructies voor dit kersttruipatroon ontworpen door @vicnaranjavicristal. Uiteraard kun je met een beetje creativiteit je persoonlijke touch toevoegen. Hou je vooral niet in! Doe mee aan de (Not so) Ugly Xmas Sweater Challenge door @WOWbyKatia op TikTok!

Kersttrui ontworpen door @vicnaranjavicristal 💗🦌 (not so) Ugly Xmas Sweater Challenge

Kersttrui door @vicnaranjavicristal

Vier deze kerst in stijl, creativiteit en plezier door deel te nemen aan de (Not so) Ugly Xmas Sweater Challenge van @WOWbyKatia op TikTok. Laat je fantasie de vrije loop, brei een kersttrui die je persoonlijkheid weerspiegelt en deel deze vóór 15 december 2023 met ons door @wowbykatia te taggen en #WOWUglySweater te gebruiken. Onthoud dat het niet erg is als de trui niet perfect is; imperfecties maken deel uit van de charme. Doe mee aan de Ugly Christmas Sweater viering en win fantastische prijzen!

Kersttrui ontworpen door @vicnaranjavicristal 💗🦌 (not so) Ugly Xmas Sweater Challenge

Ideeën om je kersttrui te personaliseren

Hier zijn wat ideeën voor het personaliseren en dragen van de leukste en lelijkste (nou ja, niet zo lelijk eigenlijk) kersttrui:

  • Combineer andere steken en kies je favoriete WOW! by Katia kleuren op katia.com.
  • Chunky  
  • Fluffy  
  • Splash  
  • Summer Vibes  
  • Voeg elementen toe zoals pompons, kwastjes, franjes…
  • Brei of borduur het middenmotief met andere kerstmotieven: in dit patroon zit een sjabloon om je eigen ontwerp in te kleuren.

BELANGRIJK: Het geeft niet als je fouten maakt of als je steken er niet perfect uitzien. Imperfecties maken ook deel uit van de onweerstaanbare charme van de Ugly Sweater!

Kersttrui ontworpen door @vicnaranjavicristal 💗🦌 (not so) Ugly Xmas Sweater Challenge

Ugly Christmas Sweater Challenge

Doe mee vóór 15 december 2023*, door trots jouw trui die volledig gebreid is met bollen van WOW! by Katia, op TikTok te delen en @wowbykatia + #WOWUglySweater te taggen.

*Deze dag is Ugly Sweater Day: ja, er is een speciale dag om het bestaan van de Ugly Christmas Sweater te vieren.

Twee truien kunnen winnen: een wordt gekozen door een trekking onder alle deelnemers en de andere wordt bepaald in een openbare verkiezing. Volg @wowbykatia on TikTok om op de hoogte te blijven van de ontwerpen en het selectieproces.

Alle winnaars ontvangen een WOW! by Katia Kit van hun voorkeur, en nog een paar verrassingen…

💗🦌 Val op en maak deze kerst tot een onvergetelijke ervaring!

#WOWUglySweater #ThisXmasBeMorePresent