4 naaiprojecten met onze kerststoffen 🎄

27 oktober, 2023

Kerst staat voor de deur! Daarom delen we vandaag vier creatieve naaiprojecten met kerststoffen. Versier je woning voor Kerst met onze stoffen uit de nieuwe kerstcollectie van Katia Fabrics. Maak je klaar om een handgemaakte kerst te vieren door kersttafeldecoraties, kerstsokken en je eigen adventskalender te naaien.

4 naaiprojecten met kerststoffen

4 naaiprojecten met kerststoffen

Versier je woning met zelfgemaakte tafelkleden, servetten, placemats en een kerstsok. Vier een handgemaakte kerst!

4 naaiprojecten met kerststoffen

1. Kersttafelkleden

De eettafel vormt het hart van elk kerstfeest. Daarom bevat onze kerstcollectie stoffen verschillende stoffen en kerstmotieven, zoals canvasof popeline, zodat je prachtige tafelkleden kunt maken. Voor een extra vleugje elegantie kan je bijpassende servetten maken. Hier is een blog waarin je leert hoe je perfecte hoeken op tafelkleden en servetten kunt naaien.

4 naaiprojecten met kerststoffen

2. Kerstplacemats

Wij delen gratis naaipatronen zodat jij deze leuke placemats kunt maken met canvasstoffen uit onze nieuwe kerststoffencollectie van Katia Fabrics. Deze ronde placemats voegen een decoratief tintje toe en beschermen het tafelkleed en de tafel.

4 naaiprojecten met kerststoffen

3. Kerstsok

Een leuke manier om je woning te versieren voor Kerst is het naaien van kerstsokken. Zowel volwassenen als kinderen genieten van de snoepjes en cadeaus die de Kerstman in onze kerstsokken achterlaat. Als je een kerstsok wil leren naaien, vind je hier een naaitutorial met een gratis patroon. Je kunt het naaien met Jingle Bells popelinestof van Katia Fabrics, gecombineerd met onze witte popeline.

4 naaiprojecten met kerststoffen

4. Adventskalender

Adventskalenders zijn een klassieke kerstversiering. Je kunt er zelf een maken met het Noël Dogs Adventskalender pakket met daarin alles wat je nodig hebt. Het pakket bevat een canvaspaneel met het patroon voor de kalender en zakken die op de stof zelf zijn gedrukt. Het bevat ook 50 cm gerecycled canvas voor de achterkant van de kalender en 50 cm vulling. Dit is ook erg leuk voor kinderen, omdat er elke dag een nieuw cadeau of een nieuwe gezinsactiviteit wordt onthuld, waardoor de aanloop naar Kerst nog spannender wordt.

4 naaiprojecten met kerststoffen

Als je op zoek bent naar meer kerstprojecten, ben je wellicht ook geïnteresseerd in: