Brei deze kleurrijke sjaal Drakenstaart met slechts 2 bollen Katia Jaipur, sluit je aan bij de VideoKAL Speciaal Lente!

Verwelkom het mooie weer met een elegante en kleurrijke sjaal Drakenstaart met onze  VideoKAL Speciaal Lente. Je hebt slechts 2 bollen nodig in je favoriete kleur van de kwaliteit Katia Jaipur! Kies uit de 16 kleuren van de kwaliteit Katia Jaipur en brei dit eenvoudig patroon dat opgenomen is in ons tijdschrift Katia Sport 87. videoKAL-shawl-jaipur-NL
Als de poncho het voornaamste kledingstuk is deze Herfst – Winter, de sjaal zal dit zijn in het volgend seizoen  Lente – Zomer 2016. Wil je nog een reden om een Sjaal Drakenstaart te breien ? Dit project is een geweldig cadeau handmade voor Moederdag, vind je niet ? Download het gratis patroon van onze Sjaal Drakenstaart en volg stap voor stap de aanwijzingen van onze video DIY. Wij stellen voor om samen te breien gedurende maart en april, dus je hebt nog genoeg tijd om deel te nemen aan de KAL Speciaal Lente.

Deze sjaal is gebreid met rechte breinaalden en er worden heel gemakkelijke steken gebruikt zoals de rechtse tricôtsteek en de ribbelsteekLeer om heel eenvoudig de kenmerkende rand van de sjaal te breien die gevormd wordt door punten die aan de staart van een draak doen denken. 
Volg de aanwijzingen stap voor stap en in je eigen ritme, eventuele problemen lossen wij hier voor je op. Deel je foto’s van het eindresultaat op onze Facebook, Twitter en Instagram met de hashtag #KatiaVideoKAL. Doe mee met de  Katia VideoKAL Speciaal Lente !

%d bloggers liken dit: