Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep!

19 januari, 2021

De Les Petites Choses kit is nu te bestellen met daarin 8 zachte bollen Katia Missouri in nieuwe, unieke kleuren! Deze kleuren heb je nodig om de lieve babydeken, ontworpen door Morgane (Trust the Mojo), te breien gedurende de Katia KAL 2021. KAL de afkorting van Knit-Along, wat in het Engels ´samen breien´ betekent. We willen dat je met de Les Petites Choses KAL kunt genieten van het breien samen met duizenden andere leden over heel de wereld. Word lid van onze internationale Facebookgroep Katia Knit-Along en download gratis het Les Petites Choses deken breipatroon!

Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep

Geniet van de kleine dingen

Hoe neem je deel aan de KAL? Begin met een melding in je agenda! Zodra de KAL is gestart, delen we elke week een deel van het patroon in onze Katia Knit-Along groep. Het patroon is beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Brei elk deel op je eigen tempo, deel foto´s van je vorderingen en raadpleeg de groep als je vragen hebt. Natuurlijk kan je ook andere deelnemers helpen met hun vragen. Leer nieuwe steken, speel met de kleurencombinaties, deel elke week je voortgang met anderen en maak deel uit van een grote groep breiliefhebbers over de hele wereld. Brei, verbind en heb plezier!

Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep

Ontwerpster Morgane & Katia Missouri

“De nieuwe kleuren van Katia Missouri waren mijn belangrijkste inspiratiebron bij het ontwerpen van de Les Petites Choses deken. Ze brachten me terug naar die middagen in oude draaimolens na een bezoek aan de bakker. Met de herinneringen aan deze kleine dingen in je achterhoofd stel ik voor dat je een babydeken breit vol verschillende steekcombinaties en pastelpatronen. Bloemmotieven, strepen, reliëfsteken, kleine details, jacquardsteken… texturen en kleuren die een wereld creëren vol kleine dingen die wachten om ontdekt te worden”. Morgane Trust the Mojo, ontwerper van Les Petites Choses babydeken.

Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep

KAL Les Petites Choses

Start: 24 februari
Duur: 6 weken
Ontwerper: Morgane Trust the Mojo 
Uitleg: Elke week plaatsen we een deel van het patroon in onze Facebookgroep Knit-Along Katia, inclusief video waarin we de steken voordoen. Abonneer op ons YouTube-kanaal en activeer meldingen zodat je een bericht krijgt van onze nieuwe videos!
Talen: Het patroon is beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans. De video´s zullen beschikbaar zijn in het Nederlands, Frans, Spaans en Duits. De Spaanse versie heeft ondertiteling in het Engels en Italiaans.
Materialen: Onze speciale kit met daarin 8 bollen Katia Missouri in nieuwe en exclusieve kleuren. Daarnaast heb je nodig: 2 paar rondbreinaalden maat 3,5mm (het tweede paar heb je nodig voor de rand, hiervoor kan je ook 4mm gebruiken) en 2 kabels van 80cm of langer, stopnaald, schaar, spelden en matten om te blocken.
Beschikbaarheid: De Les Petites Choses-kit is verkrijgbaar in Katia winkels en ook te bestellen via katia.com als je woonachtig bent in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en het Spaanse schiereiland en de Balearen. De samengestelde kit is alleen verkrijgbaar in deze gloednieuwe kleuren van Katia Missouri. Wil je liever een andere kleurencombinatie of andere garens gebruiken, maak dan je keuze via katia.com.
Ontwerper: Morgane Trust the Mojo 
Afmetingen: ca. 80 x 85 cm na opspannen/blocken. Dit zijn de afmetingen die zijn verkregen met 8 bollen Katia Missouri die in de kit zitten. Je kunt natuurlijk altijd een grotere deken maken door meer steken te breien dan aangegeven in het patroon, de delen van het patroon elke week vaker te herhalen, of een dikker Katia garen te gebruiken met grotere breinaalden.

Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep

Gratis breipatroon nu beschikbaar

De KAL is inmiddels voorbij en het breipatroon van het Les Petites Choses babydeken vind je nu gratis op onze website en de video tutorials vind je op ons YouTubekanaal.

32 comentarios sobre Les Petites Choses KAL: brei deze schattige babydeken met ons in onze Knit-Along Katia Facebookgroep!

  • Katia

   Hoi Jikje, het patroon is gratis verkrijgbaar in onze KAL-groep. Je kan meedoen met je eigen kleurencombinatie, alleen dien je de bollen dan wel zelf loste bestellen, onze kant-en-klare kit is maar in 1 kleur verkrijgbaar. ❤️

   • Bianca

    Beste,

    Ik heb mij aangemeld via de facebookpagina maar ik wordt niet aanvaard… kan dit lang duren?

    Groetjes!

   • Katia

    Hoi Bianca, zodra iemand van ons team online is, zal je goedgekeurd worden. Soms is dat binnen een paar minuten, soms een paar uren. In het weekend zijn we niet zoveel online.

 • roos verbeke

  Ik kijk enorm uit naar de Kal De prachtige wol arriveerde vandaag.. Mijn eerste keer trouwens dat ik deelneem aan een Kal.

  • Katia

   Wat super leuk om te horen, alvast veel breiplezier toegewenst ❤️

 • Rolande

  Kan het met gewone breinaalden ipv rond breinaalden?Kan minder overweg met de rond breinaalden.

  • Katia

   Hoi Rolande, de deken is gebreid op rondbreinaalden omdat de lengte van de kabel het mogelijk maakt een groter aantal steken comfortabeler te breien. De deken zelf wordt plat gebreid, in rijen heen en weer. Je kan proberen de deken te breien met je normale naalden en, als dat niet lukt, kan je altijd nog besluiten om de steken over te zetten naar een kabelnaald. ❤️

 • Jeanine

  Ik ga voor het eerst meedoen aan een KAL. Enorm veel zin in!

  • Katia

   Wat super leuk om te horen, veel breiplezier!

 • Geertje

  Hoi ik heb geen facebookaccount kan ik op een andere manier meedoen?

  • Katia

   Hoi Geertje, onze KAL vindt via Facebook plaats, dus voor het wekelijkse patroon dien je inderdaad in te loggen op Facebook. Op YouTube vind je elke week onze nieuwe video tutorials, daar heb je geen Facebookaccount voor nodig. ❤️

 • Jeannette DARIS

  J’ai très HÂTE de commencer ce nouveau projet avec de la belle couleur de laine.

 • Yvonne

  Het zijn mooie kleurencombinaties.
  Vraagje is er bij elk patroon een proef lapje?
  Ps. Ik heb de Kal- garen bij een handwerkwinkel besteld en daar op kunnen halen. Netjes deze verpakking, deze kon in mijn fietstas, de vorige was alleen in een bigshoppertas met snelbinder op de fiets te vervoeren.
  (Deze dozen zijn goed voor schaatsen in op te bergen).

 • Nnala

  Ich freue mich ich liebe babydecken obwohl ich warte jetz auf Enkelkinder aber ich stricke oder häkeln welche zum verschenken. Ich überlege welche für baby heime zu machen.

 • margriet

  Ik doe voor de eerste keer mee met een KAL.
  Ik weet niet hoe ik bij het patroon moet komen en ik popel om te beginnen.
  Zou mijn aanmelding niet goed gegaan zijn.

 • Marjon de Jong

  Goedemorgen,
  Ik denk dat ik vast brei, want de deken is bij mij maar 60 cm breed. Hoeveel steken kan ik meer opzetten zodat het patroon nog steeds kloppend is?

 • anne scheepmaker

  Ik doe voor het eerst met een brei kal mee. Heb al eerder dekens gehaakt. Maar vind het super leuk. Het zijn normaal niet mijn kleuren, maar het is toch wel heel erg leuk!! Mijn (klein) dochter zal er straks blij mee zijn denk ik. De uitleg is ook erg goed gedaan hoor, petje af!

 • Helena Maria Groot

  Hallo,
  Ik heb geen Facebook (meer), kan ik jullie ook volgend?

  • Katia

   Hoi Helena, de KAL vindt alleen via Facebook plaats. Een paar weken nadat de KAL afgelopen is, zal het patroon ook beschikbaar komen op onze website. ❤️

 • José van der Linden

  Hallo Katia,
  Ik heb mij woensdag aangemeld op facebook voor de knit along. Dit is dezelfde dag dat ik de bolletjes heb mogen ontvangen. Ik ben nog steeds niet toegelaten tot de groep. Kunnen jullie dat voor het weekend doen? Of moet ik nog iets doen? ik heb zo’n zin om te beginnen 🙂
  Bolletjes via wolplein besteld, is dat wat voor de vertraging zorgt?
  Hoor het graag
  Groet José

 • Eliska Raymakers

  Is dit kal pakket ook verkrijgbaar in een haakvariant. Kan zelf niet goed breien, maar vind het patroon wel heel leuk.

  Groetjes eliska Steinvoort

Geef een reactie