6 patronen voor het breien en haken met Katia Washi en Washi Print met het tie-dye effect, dé trend voor deze zomer

Als je onze newsletter ontvangt, dan ben je zeker al bekend met twee van onze nieuwe kwaliteiten voor dit seizoen Lente – Zomer 2016:  Katia Washi en Washi Print, de meerkleurige versie.  Dit gebreid lint, met een prachtige takt, grote prestatie, erg gemakkelijk om mee te werken en super licht van gewicht, is ideaal voor het vervaardigen van interesante projecten gedurende het gehele jaar (Leer amigurumi met Katia Washi). Gedurende deze vakantie wil je vast en zeker werken met de meest handmade bedrukking in de 19 kleuren van de kwaliteit Washi en met het effect tie-dye dat dé modetrend van deze zomer is, dankzij de 9 meerkleurige tinten van de kwaliteit Washi Print. Deze verscheidenheid van kleuren en het lichtgewicht maken de kwaliteiten Washi en Washi Print een ideaal lint voor het breien of haken van alle soorten tassen (15 modellen van rugzakken, korven, manden en gehaakte tassen), kledingstukken en accessoires.

katia-washi-colors

Wil je nieuwe, gemakkelijke en leuke projecten hebben voor deze zomer ?

Download dan via onze website de 6 gratis patronen voor het breien en haken en bereid je voor om met de kwaliteit Katia Washi deze 4 veelzijdige modellen van tassen te maken: een elegante tas of een avondtasje gehaakt in de kleur roodbruin met 2 bollen van de kwaliteit Washi; een driekleurige praktische tas met 2 hengels, perfect om te gaan winkelen en die gebreid is met 4 bollen van de kwaliteit Washi; een comfortabele rugzak in etnische stijl, die gebreid is met 3 bollen van de kwaliteit Washi; en als laatste, een zomerse mand voor het strand, gehaakt in twee kleuren met in totaal 8 bollen van de kwaliteit Washi.

katia-washi-free-patterns-crochet-bags

Ben je begonnen met het leren breien met breinaalden ? Dan stellen wij je 2 heel gemakkelijke patronen voor: een driehoekige halsdoek waarmee je zal leren om ribbelsteek te breien en een zomerse top die gebaseerd is op rechtse tricôtsteek. En bovendien… je hebt slechts 2 bollen van de kwaliteit Washi Print nodig met het meerkleurige tie-dye effect in je eigen voorkeur !

katia-washi-print

%d bloggers liken dit: