Molla Mills Limited Edition: 7 moderne tapestry haakpatronen voor jou en je woning

Leer tapestry haken met de Finse Molla Mills! Deze bekende ontwerper uit Europa heeft 7 prachtige haakpatronen ontworpen in samenwerking met Katia. Alle patronen vind je in de speciale Molla Mills Limited Edition magazine. De patronen bestaan uit tassen, rugzakken, manden en kleden voor de woning. Of het nou je eerste tapestry project is of je juist je kennis wil verbreden. Ga aan de slag met prachtige geometrische figuren en eenvoudige haakinstructies!

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition

Molla Mills Limited Edition

Voordat je begint, neem een kijkje in ons digitale magazine met daarin alle 7 haakpatronen die exclusief ontworpen zijn door Molla Mills. Elk patroon bevat informatie over de afmetingen, materialen, steekverhouding en instructies inclusief afbeeldingen en diagrammen. De patronen zijn exclusief verkrijgbaar op katia.com voor €3,50 per stuk of €6,95 voor het digitale magazine met daarin alle 7 patronen. De patronen zijn eenvoudig, zeer gedetailleerd en geschikt voor beginners. Het enige dat je hoeft te weten zijn de basissteken en hoe je van kleur wisselt. 

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition

7 tapestry haakpatronen door Molla Mills

Leopardi tas. Deze tas is gemaakt met Katia Duomo en maakt je look helemaal af! Dierenprint is weer helemaal in en deze tas kan je gewoon helemaal zelf maken! Molla heeft gekozen voor de kleuren bruin, blauw en creme. Een absolute must-have!

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition handtas

Boksi tas. Hoe omschrijven we deze tas in 3 woorden? Design, kleur en eenvoud. Wij zijn dol op de combinatie van roze, rood en beige in dit ontwerp gemaakt met Katia Tencel-Merino.

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition rugzak

Nuoli rugtas. Maak deze fantastische rugtas met slechts 4 bollen Katia Menfis! Hier zijn een paar extra ideeën: wissel de kleuren om zodat je een origineel design hebt waarbij zwart de basiskleur is. Of vervang één van de twee kleuren door een meerkleurig garen zoals Katia Menfis Color!

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition tas

SalmiakkiKolmio en Pilkku manden. Of je ze nou apart maakt of samen als set, deze manden zijn ‘het perfecte project’ voor beginners. Simpel, decoratief en handig! Haak je eigen set met Katia Big Ribbon in de kleuren die bij jouw woning passen.

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition manden

Laatikko vloerkleed. Om het af te maken, waarom geen mooi handgemaakt vloerkleed in je woning? Dit kleed is gemaakt met Katia Big Ribbon en heeft een prachtig geometrisch ontwerp met optische illusie: de lijnen vormen vierkanten en rechthoeken. Dit kleed blijft zeker niet onopgemerkt!

Molla Mills - 7 geometrische tapestry haakpatronen - Limited Edition deken

%d bloggers liken dit: