Gebreide top-down Achille trui met kabels en bobbels ontworpen door Alice Hammer voor Katia Premium Designers

Alice Hammer @tricotalicehammer is een Franse ontwerpster met een passie voor mode geschiedenis. Samen met haar breikunsten creëert zij modellen “waar ik altijd van heb gedroomd, maar nooit eerder ontdekt heb”. In 2018 begon zij met het uitgeven van patroonboeken, in het Frans en Engels, in de Club Tricot-serie. Hierin publiceerde Alice patronen die voor alle niveaus beschikbaar zijn, voor beginnende breiers tot gevorderde breiers. De patronen, die voornamelijk op rondbreinaalden gebreid worden, zijn op z’n zachtst gezegd kleurrijk en vernieuwend. Nieuwsgierig geworden naar Alice’s prachtige patroon? Dit is jouw kans om één van haar ontwerpen te ontdekken: de Achille trui, een speciaal patroon voor Katia Premium Designers. Is jouw zwakte truien met kabels, nopjes en combinaties van deze steken? Pak dan je breinaalden er maar vast bij en geniet van elke steek met Cotton-Yak van Concept by Katia.

Premium Design by Alice Hammer: Achille trui breipatroon

Achille Trui 

“Achille is een breiwerk voor mensen die, zoals ik, ervan houden om grafieken te volgen tijdens het breien. Het is een kledingstuk dat top-down wordt gebreid, dat wil zeggen, van boven naar beneden. Het garen Katia Cotton-Yak dat ik gekozen heb voor het ontwerp van dit model is ideaal voor het maken van kabels en nopjes: de lichtheid van de wol en katoen gemengd met het fluweelachtige effect van het yakgaren zorgen ervoor dat de motieven en de steken benadrukt worden zonder dat het breiwerk te compact of te zwaar wordt”. Alice Hammer @tricotalicehammer

Premium Design by Alice Hammer: Achille trui breipatroon

Premium Designers

Bij Katia ontwerpen we al decennia gehaakte en gebreide kleding. Onze Premium Designers zijn Europese onafhankelijke ontwerpers met een passie voor breien en haken. We nodigen je uit om hun verhalen te ontdekken en meer te leren over wat hen inspireert door middel van hun exclusieve ontwerpen voor Katia. 

Premium Design by Alice Hammer: Achille trui breipatroon

Concept by Katia

Ontdek het plezier van haken en breien met de kwaliteit en warmte van de natuurlijke vezels in onze hoogwaardige Concept by Katia lijn, onze lijn garens waarin de meest natuurlijke garens worden samengesteld. Natuurlijke vezels als kasjmier, zijde, mohair, alpaca, merino wol, biologisch katoen, yak..

Premium Design by Alice Hammer: Achille trui breipatroon

%d bloggers liken dit: