Ontdek 20 zomerse haak- en breipatronen voor kinderen met het nieuwe tijdschrift Katia Kids 105

21 maart, 2023

De lente is gearriveerd, en binnenkort kunnen kinderen weer heerlijk buitenspelen. Ontdek zomerse haak- en breipatronen voor kinderen om kleur te geven aan de zomer van 2023 met het nieuwe tijdschrift Katia Kids 105. We combineren stijl en bruikbaarheid met moderne ideeën, zodat kinderen vrij kunnen spelen en plezier kunnen hebben met vrienden. Haak en brei leuke ontwerpen met felle kleuren, het is immers zomer!

Ontdek 20 zomerse haak- en breipatronen voor kinderen met het nieuwe tijdschrift Katia Kids 105

20 haak- en breipatronen voor kinderen

Haak of brei de zomergarderobe van je kinderen met het Katia Kids 105 magazine! Daarin vind je zomerse haak- en breipatronen voor kinderen. De kledingstukken zijn comfortabel, licht en in vrolijke pasteltinten, ideaal voor een boottocht of een kabelbaanrit. De truien met geometrische intarsia motieven zijn perfect voor een picknick in het park. Hieronder tonen we een selectie patronen die je in het magazine kan vinden. Natuurlijk zijn alle patronen ook als PDF te downloaden via onze website.

Ontdek 20 zomerse haak- en breipatronen voor kinderen met het nieuwe tijdschrift Katia Kids 105

Truien voor kinderen

1. Geef kleur aan de garderobe van je kind met deze prachtige intarsia trui. Gebreid met Katia Alabama in een pastelcombinatie. Perfect voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

2. De voorkant van deze kindertrui is gebreid met intarsia in een kleurrijk geometrisch colorblock-ontwerp, terwijl de achterkant is gemaakt van Alabama in pistachegroen. Een unieke en originele trui voor je kind!

3. Kleed je kleintje in stijl aan met deze gestreepte raglantrui gemaakt met Katia Fair Cotton! Verkrijgbaar in de maten 2 t/m 10 jaar.

4. Er is niets beters dan je kind te zien in deze schattige trui gebreid met Paraiso. Een zomergaren met een kleurrijk gestreept effect op een witte achtergrond.

Zomertopjes voor kinderen

5. Dit patroon voor een tanktop wordt aan de voor- en achterkant tegelijkertijd gebreid. Verras je kleine meid met dit topje gemaakt met het kleurrijke mediterrane garen!

6. Deze lange top is gemaakt van Katia Paraiso en heeft een kanten chevronmotief en horizontale zigzagstrepen. Je kan de bandjes en afwerkingen breien in 1×1 rib voor een perfecte pasvorm.

7. Verras je kleintje met dit gehaakte topje met bandjes! Dit leuke ontwerp combineert stokjes, kant en schelpen tot een modern geheel met Katia Menfis Color.

Granny Square trend 2023

8. Dit leuke kindertruitje met korte mouwen is gehaakt met ons Fair Cotton Granny garen. Dit garen verandert automatisch van kleur zodat je granny squares kan haken zonder kleurwisselingen. 

9. Tot slot: veel plezier met het maken van dit vrolijke gehaakte jurkje voor je kleintje! Het is gemaakt met Katia Fair Cotton Granny, een speciaal garen om granny squares te kunnen maken zonder kleurwisselingen.

Waar kan je Katia tijdschriften kopen?

Onze nieuwe tijdschriften voor de lente en zomer van 2023 zijn verkrijgbaar in lokale wol- en stoffenwinkels. Daarnaast kan je de tijdschriften, garens, breinaalden, haaknaalden, stoffen en naaipatronen online bestellen via onze website katia.com. Alle patronen uit onze magazines zijn als PDF verkrijgbaar via onze website.

Ontdek 20 zomerse haak- en breipatronen voor kinderen met het nieuwe tijdschrift Katia Kids 105