Nieuwe Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie: ontdek AQUA met daarin 58 nieuwe stoffen en magazines.

18 februari, 2020

Maak je klaar, de nieuwe Katia Fabrics lente/zomer 2020-collectie is nu beschikbaar op onze website. In onze bestaande collectie introduceren we 2 nieuwe stoffen: Mousseline en Vichy. De kant-en-klare kussens waren vorig seizoen een groot succes en kon daarom dit seizoen niet ontbreken met vrolijke vormen en kleuren. Ook hebben we onze collectie naaipatronen uitgebreid met nieuwe tassen, rugzakken en accessoires, allemaal gemaakt met onze resistente canvasstoffen. In de komende weken zullen we de nieuwe stoffen en naaipatronen in meer detail behandelen op onze blog. Vandaag laten we je kennis maken met ons nieuwe (en tevens allereerste) naaimagazine met daarin 30 patronen voor kleding en accessoires (maat 12 maanden tot 12 jaar). 

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

Nieuwe Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

De nieuwe AQUA lente/zomer-collectie is geïnspireerd door water, een essentieel element voor mensen en alle andere levende wezens die de aarde bewonen. AQUA nodigt ons uit om te spetteren en het belang van water vast te leggen. Om de nieuwe collectie te vieren, organiseren we een giveaway. Doe mee (onderaan dit bericht) en win een mooie prijs van Katia Fabrics. Dompel jezelf onder in de nieuwe AQUA lente/zomer 2020-collectie!

AQUA, het nieuwe Katia Fabrics magazine met naaipatronen

Het nieuwe naaimagazine bevat 30 praktische modellen voor een unieke stijl. De naaipatronen bevatten stapsgewijze instructies om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Kleding is beschikbaar in de maten baby (62cm – 80cm), peuter (86cm – 104cm), kinderen (116cm – 156cm) en accessoires voor iedereen.

https://www.youtube.com/watch?v=dx_bZaM_Rio

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

58 verfrissende printjes

Ontdek 19 collecties en meer dan 58 stoffen met nieuwe kleurenprints voor een onvergetelijke zomer. We houden onze lichte en comfortabele stoffen voor de zomer zoals poplin, jersey, pluche, denim en canvas. En we voegen nieuwe stoffen toe aan de zomercollectie, zoals de zachte en frisse Mousseline voor de kleintjes van het huis, de klassieke Vichy met een verfrommeld bamboe-effect en onze waterdichte zomerbroek die zoveel plezier bood in de wintercollectie.

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

Kant-en-klare kussens en t-shirts

Geniet met onze kant-en-klare kussens waar je eenvoudig je eigen kussens mee naait. Bedrukte vuurtorens en boten met matrozen, nijlpaarden of strandhuizen. Ook nieuw zijn onze unieke kant-en-klare t-shirts waarmee je eenvoudig shirts naait met een mooie illustratie aan de voorkant en een bijpassende stof voor de achterkant en mouwen. Kleding naaien was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

Nieuwe AQUA Katia Fabrics lente/zomer 2020 collectie

Nieuwe naaipatronen voor de lente en zomer

Deze zomer hebben we ons gespecialiseerd in onze populaire canvas. We tonen je een verzameling patronen om eenvoudig tassen en accessoires te naaien. Geniet van het water als nooit tevoren!

Nieuwe AQUA Katia Fabrics collectie