Katia Concept nr. 1: 45 ontwerpen natuurlijk gebreid

borde-concept-cotton-merino-2

Er zijn steeds meer breisters – en breiers – die geïnteresseerd zijn in het creeëren van hun eigen handgebreide mode. Waarschijnlijk nader jij ook het punt voor het breien en haken met een andere opvatting voor het creeëren van kleding. Als je kledingkast voller wordt met kledingstukken van “eigen merk” en je naalden steeds meer werken met de kwaliteit en warmte van de natuurlijke vezels, willen we dat je één van onze 10 nieuwe tijdschriften leert kennen: Katia Concept nr. 1.

Mouwloze vesten, jassen, vesten , truien, losse kragen, dassen, ponchos… tot 45 ontwerpen die natuurlijk gebreid zijn en stuk voor stuk beschreven zijn, voor het experimenteren met ons assortiment van de meest nobele en elegante garens van deze collectie Herfst – Winter 2015/2016. Gebruik je creativiteit met 45 elegante modellen die gecreeërd zijn met hoogwaardige materialen: Kasjmier, Zijde, Alpaca, Merinowol… vezels die we presenteren met interessante combinaties zoals Katia Cotton-Merino, Merino-Silk, Silk-Mohair, Silk-Alpaca of Catena Merino, onder vele anderen die je kan vinden in het tijdschrift Katia Concept nr.1, en waarvan wij hopen dat het maken van handgemaakte kledingstukken hiermee nog specialer zal worden.

Katia Tijdschriften Wedstrijd. Wil je weten hoe je een set van 10 nieuwe Katia Tijdschriften voor Herfst-Winter 2015/2016 kan winnen? Klik hier!