6 naaipatronen voor projecttassen om World Wide Knit in Public Day te vieren 🧶

5 mei, 2023

#WWKPD of World Wide Knit in Public Day is op 12 juni 2023. Wat is een betere manier om deze speciale dag te vieren dan met een handgemaakte projecttas? Hier zijn 6 naaipatronen voor projecttassen die je niet mag missen. Deze patronen van Katia Fabrics zijn beschikbaar als PDF in a4-formaat, zodat je ze met elke printer kunt printen. De patronen zijn voor alle naainiveaus, van beginners tot gevorderden.

Ontdek ook de 4 gratis naaipatronen die beschikbaar zijn als video tutorial om het naaien van je nieuwe projecttas nog eenvoudiger te maken. 1 van de projecten is een mini-tas om je garen in op te bergen en mee te nemen, zodat je overal kan haken of breien. Vier WWKPD met een nieuwe 100% handgemaakte tas!

6 naaipatronen voor projecttassen om World Wide Knit in Public Day te vieren 🧶

6 patronen voor het naaien van projecttassen

6 naaipatronen voor projecttassen om World Wide Knit in Public Day te vieren 🧶

1. Boodschappentas met dubbele handvat

Een naaipatroon om een grote shopper bag te maken met twee korte hengsels en een lange schouderband die perfect is om je project op te bergen. Gebruik onze stoffen van 100% katoenen canvas, zoals deze Canvas Slim Tulips van Katia Stoffen.

2. Schoudertas

Naai deze schoudertas met canvasstof van Katia Fabrics om deze comfortabele en praktische tas te maken. Ideaal om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

4 gratis patronen met video tutorials om projecttassen te naaien

1. Bucket bag

Naai eenvoudig een bucket bag met de video tutorial hieronder. Je kiest zelf of je hem als schoudertas of rugzak wil dragen. Naast het opbergen van je project, bevat de tas twee binnenzakken om je telefoon en sleutels veilig te houden. Maak dit patroon met een van onze canvasstoffen voor een uitstekend resultaat.

2. Schoudertas met bijpassende etui

Een naaipatroon om een grote schoudertas te naaien. Deze tas is perfect om alles wat je nodig hebt mee te nemen terwijl je in gezelschap aan het breien bent. Het patroon bevat ook instructies voor het naaien van een kleine etui met ritssluiting, perfect om kleine materialen in te bewaren. Het is een heel eenvoudig project met onze gerecyclede canvasstoffen.

3. Projecttas en minigarentas

Naai deze handige en comfortabele tas met verschillende vakken om je breinaalden, haaknaalden en WIP op te bergen. Een tas met lange hengsels en drukknoopsluiting met canvas van Katia Fabrics.

Dit gratis patroon kan worden gedownload als PDF en bevat een mini-tasje om je garen in te bewaren terwijl je haakt of breit. Je kunt dit patroon combineren met onze andere patronen om de perfecte matchende set te naaien.

We hopen dat je geniet van deze naaipatronen voor projecttassen en dat je World Wide Knit in Public Day in gezelschap viert, met een tas die 100% handgemaakt is door jou. Als je je creaties wilt delen, kun je ons taggen op sociale media met de hashtag #katiafabrics. We zien graag alles wat je met onze stoffen maakt.